ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τρία στον ΟΦΗ και… λίγα ήταν!

Μια σπουδαία νίλη πέτυχε ο Ολυμπιακός στην Κρήτη καθώς επικράτησε του ΟΦΗ με 1-3, με μεγάλους πρωταγωνιστές τους δύο σκόρερ του, Σισέ και Ρόνι Λόπεζ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε δυνατά και με.τις δύο ομάδες με τον Ολυμπιακό να απειλεί πρώτος και τον ΟΦΗ να χάνει σπουδαία ευκαιρία ύστερα από μεγάλο λάθος του Μπα, όμως ο Βάλτσικ έσωσε με διπλή προσπάθεια. Τα λάθη συνεχίστηκαν για τον Ολυμπιακό καθώς ο Ρόνι Λόπεζ ύστερα από φάση διαρκείας δεν έδιωξε σωστά τη μπάλα και ο Απόστολος Διαμαντής με ωραίο σουτ στην κίνηση έδωσε το προβάδισμα στον ΟΦΗ απέναντι στον Ολυμπιακό στο 17′. Οι ερυθρόλευκοι όμως δεν πτοήθηκαν και κατάφεραν σχετικά νωρίς να ισοφαρίσουν με τον Σισέ με όμορφη κεφαλιά με τη μπάλα να χτυπά στο δοκάρι και να γίνετε το 1-1. Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός δεν σταμάτησε, ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του αλλά στον πίνακα του σκορ για το πρώτο ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι και έτσι οι ομάδες μπήκαν στα αποδυτήρια με το ισόπαλο αυτό σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα… ψέμματα τελείωσαν και ο Ολυμπιακός τελείωσε και το ματς. Αρχικά και πάλι ο Σισέ ήταν αυτός που έκανε το 1-2 , με τον Ρόνι Λόπεζ λίγα λεπτά αργότερα να τελειώνει ουσιαστικά το ματς με υπέροχο γκολ, γράφοντας το τελικό 1-3. Από εκεί και πέρα και οι δύο ομάδες έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες με τον Ολυμπιακό να έχει τη σπουδαιότερη με το δοκάρι του Μπα. Έτσι ο Ολυμπιακός αύξησε τη διαφορά απλο τη δεύτερη ΑΕΚ στους 9 πόντους, που αύριο αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!