ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν κέρδισε, αλλά η διαφορά έμεινε στο +9!

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να κερδίσει στην Τούμπα, όμως δεν ηττήθηκε κι όλας και έτσι η διαφορά παρέμεινε στους +9 βαθμους.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ξεκίνησε την αναμέτρηση με τους Βατσλίκ, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Μπα, Ανδρούτσος, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μάντι Καμαρά, Μασούρας, Αγκιμπού Καμαρά και Τικίνιο.
, όμως στο πρώτο ημίχρονο η εικόνα της ομάδας δεν ήταν ιδιαίτερα καλή. Ο ΠΑΟΚ είχε την κυκλοφορία των κινήσεων και πλησίασε πρώτος το γκολ όμως ο Βατσλίκ ήταν σε ετοιμότητα, όποτε χρειάστηκε. Οι ερυθρόλευκοι από την άλλη απείλησαν κυρίως με τον Τικίνιο με κεφαλιά αλλά δίχως θετικό αποτέλεσμα. Ότι δεν είδαμε σε 42 λεπτά (από άποψη γκολ) το είδαμε μεταξύ 42′ και 44′. Αρχικά ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με αυτογκόλ του Μπα ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Ζίβκοβιτς, και 2 λεπτά αργότερα ο Τικίνιο εφερε ξανά στα ίσα το ματς με κεφαλιά κλείνοντας έτσι το πρώτο ημίχρονο με το ισόπαλο 1-1.

Στην επανάληψη ο Μαρτίνς άλλαξε τους Ανδρούτσο και Μπα, που ήταν αρνητικοί (ειδικά ο Έλληνας μπακ). Στην αναμέτρηση πέρασαν στη θέση τους οι Μπουχαλάκης και Λαλά, αλλάζοντας και την διάταξη των Πειραιωτών. Αυτό έδωσε μεγαλύτερη κατοχή στους πρωταθλητές Ελλάδας και ισορόπησαν τον ματς. Ο ΠΑΟΚ είχε ένα καλό σουτ αλλά η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ δοκάρι είχε και ο Θρύλος με τον Μασουρα. Ο Πέδρο Μαρτίνς πέρασε λίγο πριν το τέλος και τον Ελ Αραμπί στη θέση του Τικίνιο, ενώ οι ερυθρόλευκοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι καθώς ύστερα από σέντρα, η μπάλα κόντραρε στα πόδια παίκτη του ΠΑΟΚ και στη συνέχεια στο χέρι του, με τον διαιτητή να λέει “παίζεται”, σε αντίθεση με το ακριβώς ίδιο πέναλτι που είχε πάρει ο ΠΑΟΚ με αντίπαλο τον ΟΦΗ. Έτσι η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με το ισόπαλο 1-1 και ο Ολυμπιακός κράτησε τη διαφορά από τον ΠΑΟΚ στους 9 βαθμούς.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!