ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ήττα και όλα θα κριθούν στη ρεβάνς

Όπως και με τον Λεβαδειακό, έτσι και με τον Παναιτωλικό ο Ολυμπιακός ηττήθηκε σε εκτός έδρας αναμέτρηση για το κύπελλο Ελλάδας, και πλέον όλα θα κριθούν στον επαναληπτικό σε μια βδομάδα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ξεκίνησε την ομάδα του με αρκετές αλλαγές καθώς στη βασική ενδεκάδα ήταν οι Κρίστινσον, Μπαγκαλιάνης, Παπαδόπουλος, Μπα, Ανδρούτσος, Καρμπόβνικ, Ξενιτίδης, Σουρλής, Βρουσάι, Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί. Οι ερυθρόλευκοι βρήκαν το γκολ νωρίς σχετικά με τον Ελ Αραμπί όμως ο Παναιτωλικός απάντησε άμεσα με τον Μεντόζα. Κάπως έτσι οι δύο ομάδες μπήκαν στα αποδυτήρια με το ισόπαλο 1-1.

Στην επανάληψη ο Πέδρο Μαρτίνα πραγματοποίησε τριπλή αλλαγή με σκοπό να βελτιωθεί η ομάδα, όμως αυτό δεν έγινε. Συγκεκριμένα βγήκαν οι Ελ Αραμπί, Μπα και Βαλμπουενά και μπήκαν οι Τικίνιο, Σωκράτης και Ρόνι Λόπες. Και ενώ αρχικά ο Τικίνιο απείλησε δύο φορές, τελικά ο Παναιτωλικός ήταν αυτός που πήρε προβάδισμα με τον Καρέλη σε τετ-α -τετ με τον Κρίστινσον. Ο Μαρτίνς έβαλε τον Κίτσο και τον Λοβέρα αλλά η ομάδα δεν άλλαξε τίποτα απολύτως και η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με 2-1 υπερ της ομάδας του Αγρινίου. Δείτε τα highlights της αναμέτρησης ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ .

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!