ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νιόπλιας: “Δεν ξέρω αν άλλαξαν οι κανονισμοί χθες το βράδυ”

Άλλη μια βραδιά εξυγίανσης ζήσαμε στην Τούμπα όταν το 0-1 του ΟΦΗ ,έγινε… 1-0 υπερ του ΠΑΟΚ.

Ναι, καλά ακούσατε, ο ΟΦΗ προηγήθηκε αλλά οι διαιτητές γύρισαν τη φάση πίσω, όταν στην επίθεση του ΠΑΟΚ που είχε προηγηθεξι η μπάλα βρήκε πρώτα στο πόδι και μετά στο χέρι του Βουρου του ΟΦΗ και παρά το ότι βάση νέων κανονισμών ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΑΛΤΙ, στην εποχή της εξυγίανσης… είναι!

Ο κοουτς του ΟΦΗ, Νίκος Νιόπλιας, εμφανώς αδικημένος τόνισε μεταξύ άλλων:
«Δεν ξέρω εάν άλλαξαν οι κανονισμοί χθες το βράδυ, αλλά όσοι ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο ξέρουμε ότι αυτό δεν ήταν πέναλτι», ενώ επίσης συνέχισε μεταξύ άλλων: «Η μπάλα χτυπάει στο πόδι του Βούρου και μετά στο χέρι. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση πέναλτι. Αν γινόταν το 0-1, δεν θα ερχόταν ποτέ αυτό το αποτέλεσμα, ήμασταν πολύ καλοί. Με τίποτα δεν θα χάναμε αυτό το ματς αν μετρούσε το γκολ που βάλαμε. Είχαμε δυνατό αντίπαλο, ήμασταν πολύ καλοί. Βάλαμε τον Τοράλ κοντά στον Τσιλιανίδη για να παίξουμε συνδυαστικό ποδόσφαιρο. Μετά το 1-0 για εμένα δεν υπάρχει παιχνίδι».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!