ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προηγήθηκε με 2-0 αλλά… δεν το κράτησε

Οι παίκτες του Αριέλ Ιμπαγάσα προηγήθηκαν με 2-0 στο σκορ ενώ είχαν την ευκαιρία να διευρύνουν κι άλλο το προβάδισμά τους από το σημείο του πέναλτι. Με δύο γρήγορα γκολ η Καβάλα έφερε το παιχνίδι σε ισορροπία διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Ο ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι γεγονός που αποτυπώθηκε γρήγορα και στον πίνακα του σκορ, αφού από σέντρα του Κεραμίδα στο 4’ ο Κωστή έπιασε το σουτ μέσα από την περιοχή, με την μπάλα να ακουμπά και σε ποδοσφαιριστή των φιλοξενούμενων για να καταλήξει έτσι στα δίχτυα.

Οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό με τους Κωστή και Χριστοφιλόπουλο στη συνέχεια να έχουν καλές ευκαιρίες και για δεύτερο γκολ, το οποίο ήρθε τελικά από ωραίο γύρισμα του Μαρίνου και δυνατό σουτ του Ξενιτίδη στο 39’.

Ο Ολυμπιακός είχε μεγάλη ευκαιρία να τριπλασιάσει το προβάδισμά με το κερδισμένο πέναλτι του Αλγκασίμ Μπα στο ξεκίνημα του β’ μέρους. Ο ίδιος παίκτης ανέλαβε να εκτελέσει την ποινή με τον Κυρίτση όμως να αποκρούει στην αριστερή του γωνία.

Η αντίδραση των φιλοξενούμενων ήρθε μέσα σε ένα δίλεπτο με τον Σταμένκοβιτς να πετυχαίνει δύο τέρματα στο 56’ και στο 58’ για να διαμορφωθεί έτσι το τελικό 2-2.

Ολυμπιακός (Ιμπαγάσα): Τζολάκης, Κεραμίδας, Αποστολόπουλος, Χριστοφιλόπουλος (69’ Μαυρουδής), Νίκολιτς, Ξενιτίδης, Ντόι, Κωστή (88’ Ιμπαγάσα), Πινακάς (46’ Α. Μπα), Μαρίνος (46’ Λιάτσος), Βοΐλης (87’ Σαπουντζής).

Πηγή: olympiacos.org

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!