ΜΠΑΣΚΕΤ

Πρώτη ήττα για φέτος στο ΣΕΦ

Την πρώτη του ήττα στον ΣΕΦ γνώρισε απόψε ο Ολυμπιακός καθώς ηττήθηκε από τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Ολυμπιακός που μετρούσε απουσίες καθώς δεν έπαιξαν οι Παπανικολάου, Πρίντεζης και ΜακΚισικ, δεν ξεκίνησε πολύ καλά την αναμέτρηση και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 10-20 στο 8′ αλλά με ένα τρομερό σερί 11-2 μέσα σε 2′ έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο με 21-22 πίσω στο σκορ. Τα πράγματα δεν άλλαξαν στο δεύτερο δεκάλεπτο και η διαφορά του ενός πόντου ήταν, όπως και στην πρώτη περίοδο, ήταν αυτή που έμεινε και στη δεύτερη καθώς οι ομάδες μπήκαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 36-37.

Στην τρίτη περίοδο τα λάθη των ερυθρολεύκων ήταν πολλά τα οποία και τιμώρησαν οι Σέρβοι, αυξάνοντας τη διαφορά. Οι Πειραιώτες όμς με μπροστάρη τον Σάσα Βεζένκοφ που κράτησε την ομάδα επιθετικά έχοντας πετύχει 18 πόντους σε εκείνο το σημείο κράτησε την ομάδα κοντά στο σκορ και ολοκλήρωσε το τρίτο δεκάλεπτο με 52-56. Τα πράγματα όμως δεν άλλαξαν ούτε στην τέταρτη και τελευταία περίοδο καθώς ενώ ο Ολυμπιακός μείωσε λίγο πριν το τελευταίο 3λεπτο στον πόντο, με τους Λαρεντζάκη και Σλούκα, δεν κατάφερε να παραμείνει συγκεντρωμένος και τελικά ο Ερυθρός Αστέρας πήρε τη νίκη με τελικό σκορ 72-76.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!