ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην κυριολεξία όλα… μηδέν!

Όλα μηδέν στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας καθώς τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και ο Παναθηναϊκός δεν έκαναν αξιόλογες επιθέσεις και το 0-0 ήταν το πιο δίκαιο σκορ που αντιπροσωπεύει πλήρως την αναμέτρηση.

Το πρώτο ημίχρονο λοιπόν δεν ήταν άξιο κάποιου ιδιάιτερου σχολιασμού καθώς οι δύο ομάδες δεν πρόσφεραν ιδιαίτερο θέαμα, δίχως κάποια ευκαιρία εντός εστίας για τις δύο ομάδες, με μόνο καλύτερες αυτές των Μακέντα με κεφαλιά που πέρασε ψηλά αουτ και την ίδια κατάληξη έίχε και το σουτ του Ρόνι Λόπεζ.

Ο τελευταίος ήταν αυτός που αποχώρησε με την έναρξη του δευτέρου μέρους και τη θέση του πήρε ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί όμως τα πράγματα δεν άλλαξαν καθόλου. Ακόμα και όταν μπήκε ο Ματιέ Βαλμπουενά στον αγώνα η δημιουργία δεν ήρθε καθόλου και ο Ολυμπιακός έμεινε στο μηδεν σε όλα και ο αγώνας ολοκληρώθηκε δίχως τίποτα το αξιόλογο! Πρόκειται για ένα ντέρμπι αιωνίων που δύσκολα θα θυμόμαστε καθώς τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και ο Παναθηναϊκός δεν ολοκλήρωσαν κάποιες αξιόλογες επιθέσεις με το μόνο που κυρίευσε να είναι η ένταση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!