ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Ανακοίνωση του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Ο.Σ.Φ.Π.:

“Για ακόμα μία φορά οι «όπου φυσάει ο άνεμος» πορτοκαλί υπηρέτες της προπαγάνδας, επιχειρούν να κάνουν το άσπρο – μαύρο, νομίζοντας ότι θα εκθέσουν τον Ολυμπιακό. Αντ’ αυτού έπεσαν πάλι στην παγίδα, που οι ίδιοι προσπάθησαν να στήσουν.
Σε μια προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων επιχειρούν να παρουσιάσουν τον Ολυμπιακό ως ευνοημένο σε μια υπόθεση που είναι ο ίδιος άμεσα θιγόμενος και η οποία ενδέχεται να αλλοιώσει την εξέλιξη του πρωταθλήματος της Volley League Ανδρών.
Προς αποκατάσταση της (αντέχεις τόση) αλήθειας και ενημέρωση όλων και κυρίως των κατευθυνόμενων κονδυλοφόρων, παραθέτουμε τα εξής, όσον αφορά τη μη κλήση σε απολογία του συλλόγου μας για τα γεγονότα της 13ης Δεκεμβρίου στο περιθώριο του αγώνα με τον Παναθηναϊκό:
Όλο το διάστημα που έχει μεσολαβήσει μέχρι σήμερα η ενόχλησή μας στη Λίγκα, ώστε να μας ενημερώσει για την εν γνώση μας κλήση σε απολογία, ήταν αν όχι καθημερινή, πιεστική. Από πλευράς ΕΣΑΠ, η ενημέρωση που είχαμε ήταν ότι δεν έχουν λάβει την κλήση.
Αναρωτιόμασταν δε, τι συμβαίνει και υπάρχει αυτή η καθυστέρηση εξαιτίας της οποίας ενδέχεται να τιμωρηθούμε στους αγώνες του μίνι πρωταθλήματος, ενώ αν είχε τηρηθεί η διαδικασία θα είχαμε εκτίσει την πιθανή τιμωρία σε παιχνίδια που έδιναν τους μισούς βαθμούς βάσει του συστήματος διεξαγωγής της κανονικής διάρκειας  της Volley League.
Παράλληλα σε ενδεχόμενη τιμωρία της έδρας, θα είχαμε ήδη εκτίσει την ποινή σε παιχνίδια όπου τα γήπεδα ήταν σχεδόν κλειστά αφού ίσχυε το 10% όσον αφορά την παρουσία φιλάθλων.
Περιμένουμε την δημόσια τοποθέτηση της Λίγκας προκειμένου να μην υπάρχουν σκιές σε μια υπόθεση που πάει να γίνει αυτό που δεν θέλαμε να πιστέψουμε εξ’ αρχής.
Το σκάνδαλο της μη κλήσης του Ολυμπιακού σε απολογία, για να τιμωρηθεί στο μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ.

Σχετικά άρθρα

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!