ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κέρδισε τον ΟΦΗ και ξέφυγε κι άλλο στη βαθμολογία

Μία ακόμη νίκη που σε συνδιασμό με την ισοπαλία του ΠΑΟΚ στην Τούμπα με τον Ιωνικό, τον φέρνει όλο και πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος πέτυχε σήμερα ο Ολυμπιακός.

Οι ερυθρόλευκοι ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του ματς, έχοντας τον πλήρη έλεγχο της αναμέτρησης. Ο Ελ Αραμπί βρήκε νωρίς δίχτυα, όμως σύμφωνα με το VAR κοντρόλαρε με το χέρι και το γκολ ακυρώθηκε. Παρόλα αυτά οι ερυθρόλευκοι δεν πτοήθηκαν και ενώ αρχικά ο Καρβάλιο δεν τα κατάφερε, ο Γκαρι Ροντρίγκεζ βρήκε δίχτυα ύστερα από εξαιρετική ασσίστ του Ελ Αραμπί γράφοντας το 1-0 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η εικόνα δεν άλλαξε και ο Ολυμπιακός πίεζε για το δεύτερο γκολ, δίχως όμως αυτό να έρθει εύκολα. Μάλιστα ακυρώθηκε και δεύτερο γκολ του Ελ Αραμπί ως χέρι στην ασίστ του Μασούρα, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο Μασούρας έβγαινε προ κενής εστίας, έχοντας περάσει τον πορτιέρο του ΟΦΗ που ηταν εκτός περιοχής, όμως ο Γιαννούλης τον ανέτρεψε και αποβλήθηκε αφήνοντας τους Κρητικούς με 10. Τελικά το δεύτερο γκολ μπήκε από έναν παίκτη του ΟΦΗ και συγκεκριμένα τον Ντούρμισαϊ ο οποίος στην προσπάθεια του να πάρει την κεφαλιά από τον Μπουχαλάκη, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του γράφοντας το τελικό 2-0. Δείτε πως διαμορφώθηκε η βαθμολογία ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!