ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νίκη με πρωταγωνιστή τον Γκάρι Ροντρίγκεζ

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του για τον μήνα Φεβρουάριο ο Ολυμπιακός.

Οι ερυθρόλευκοι έδειξαν από νωρίς τα δόντια τους και προηγήθηκαν μόλις στο πρώτο λεπτό με τον Ματιέ Βαλμπουενά και διπλασίασαν τα τέρματα του μόλις στο 4′ με τον Γκάρι Ροντρίγκεζ. Οι πρωταθλητές Ελλάδας συνέχισαν να είναι καλύτεροι όμως ο Παναιτωλικός ήταν αυτός που σκόραρε. Ότι δεν κατάφερε ο Βέργος με κεφαλιά (έσωσε εντυπωσιακά ο Βάλτσικ), το πέτυχε ο Μορσάι στο 28′ δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο ματς, κάνοντας το 2-1 που ήταν το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός δεν μπήκε ιδιαίτερα καλά και δεν απείλησε τόσο τον Παναιτωλικό. Το ίδιο και οι Αγρινιώτες, αλλά ήταν αυτοί που έφτασαν πιο κοντά στο γκολ αλλά ο Καρέλης δεν κατάφερε να βρει καλά τη μπάλα και παρέμεινε ετσι το 2-1. Τελικά οι ερυθρόλευκοι βρήκαν πάλι δίχτυα με τον Γκάρι Ροντρίγκεζ ξανά, γράφοντας το τελικό 3-1. Στα αξιωσημείωτα είναι ότι λίγο πριν το τέλος πήραν χρόνο συμμετοχής και οι Φαντιγκά και ο νεαρός Κίτσος.

Περισσότερα σε λίγο…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!