ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πέρασε νικητής και από τη Νίκαια!

Μία ακόμα νίκη στο μαραθώνιο του πρωταθλήματος πέτυχε ο Ολυμπιακός καθώς επικράτησε με 0-3 του Ιωνικου.

Οι ερυθρόλευκοι βρήκαν νωρίς το γκολ με τον Τικίνιο υστερα από εξαιρετική σέντρα του Βαλμπουενά, όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ στην … πολύ αρχή της φάσης με τον Καμαρά, ο οποίος πάσαρε στον Βαλμπουενά που έβγαλε την ασίστ. Παρόλα αυτά το γκολ δεν άργησε να έρθει και ήρθε με γκολάρα από μακριά του Αγκιμπού Καμαρά. Από εκεί και πέρα ο Ιωνικός πίεσε αλλά το μηδέν κρατήθηκε χάρη στον σπουδαίο Βαλτσίκ, και έτσι οι δύο ομάδες μπήκαν στααποδυτήρια με το υπερ τους 0-2. Στα δυσάρεστα, η αποχώρησημε αναγκαστική αλλαγή του Γκάρι Ροντρίγκεζ στο 40’για ενοχλήσεις στον προσαγωγό.

Στην επανάληψη, ο Ολυμπιακός τελείωσε από νωρίς το παιχνίδι μέσα σε ένα τετράλεπτο. Αρχικά στο 54′ ο Μασούρας κέρδισε πέναλτι με τον Τικίνιο να σκοράρει και να γράφει το 0-2 και 4 λεπτά μετά ο Μασούρας με υπέροχο σουτ έγραψε το 0-3. Από εκεί και πέρα δεν άλλαξε κάτι στο παιχνίδι και οι ερυθρόλευκοι δίχως να απειληθούν πανηγύρισαν μία ακόμη νίκη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!