ΜΠΑΣΚΕΤ

Στην ΕΡΤ σήμερα το Άρης – Ολυμπιακός

Επιστροφή στην ελληνική πραγματικότητα μετά τους δύο αγώνες που έδωσε στην Ισπανία για την Euroleague, o Ολυμπιακός.

Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται λοιπόν στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσουν τον Άρη, σε μια δύσκολη αποστολή καθώς πάντα οι κιτρινόμαυροι είναι ένας ισχυρός αντίπαλος. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 17:00 και θα υπάρξει τηλεοπτικλη μετάδοση από την ΕΡΤ 3.

Να σημειωθεί ότι χθες το απόγευμα της Κυριακής (06/02) αντιπροσωπεία της ΚΑΕ Ολυμπιακός αποτελούμενη από τον αρχηγό, Γιώργο Πρίντεζη, τον Κώστα Παπανικολάου, τον Κώστα Σλούκα, τον Σάσα Βεζένκοφ και τον Sports Director, Χρήστο Μπαφέ, βρέθηκε στο σημείο που έχασε τη ζωή του ο Άλκης και απέτισε φόρο τιμής στον αδικοχαμένο 19χρονο, αφήνοντας μια υπογεγραμμένη «ερυθρόλευκη» φανέλα με το μήνυμα «Ποτέ ξανά, Άλκης», τα παπούτσια του Κώστα Παπανικολάου, λουλούδια και αναμένα κεριά, με την ΚΑΕ Ολυμπιακός να εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένειά του Άλκη και να εύχεται ολόψυχα να μην γίνουμε ποτέ ξανά μάρτυρες αντίστοιχου περιστατικού.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!