ΜΠΑΣΚΕΤ

Το πάλεψε αλλά δεν άντεξε…

Ο Ολυμπιακός έβαλε δύσκολα στη Ρεάλ αλλά δεν κατάφερε να φύγει νικητής από τη Μαδρίτη καθώς ηττήθηκε με 75-67.

Ο Ολυμπιακός έκανε ένα εξαιρετικό ξεκίνημα στο παιχνίδι και με τρομερή άμυνα είχε τον έλεγχο του ρυθμού που τον βρήκε στο τέλος του 1ου δεκαλέπτου μπροστά στο σκορ με 10 – 15. Οι ερυθρόλευκοι συνέχισαν να κάνουν το τέλειο αμυντικά παιχνίδι, βρήκαν τη λύση και επιθετικά και ολοκλήρωσαν το ημίχρονο μπροστά στο σκορ με 14 πόντους, έχοντας προηγηθεί έως και 16.

Στο δεύτερο τα πράγματα άλλαξαν ριζικά. Η Ρεάλ ανέβασε τη απόδοση της, και ο Ολυμπιακός δεν βρήκε αμυντικές λύσεις με τη Ρεάλ να καταφέρνει να μειώσει και να κλείσει το 3ο δεκάλεπτο στον πόντο, 50-51. Στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο ο Ολυμπιακός το πάλεεψε, έχασε αρχικά το προβάδισμα, το ξανακέρδισε αλλά το άστοχο τρίποντο του Γουόκαπ και το εύστοχο στην αμέσως επόμενη φάση του Ρούντι έκριναν το ματς, με το κερασάκι στην τούρτα ένα ακομα τρίποντο του Γιουλ στο τέλος που τελείωσε τις όποιες ελπίδες του Ολυμπιακού. Η Ρεάλ λοιπόν επικράτησε στη Μαδρίτη του Ολυμπιακού με το τελικό σκορ να είναι στο 75-67.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!