ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το πρώτο βήμα έγινε!

Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στα play off ο Ολυμπιακός, ο οποίος επικράτησε δύσκολα του Άρη με 2-1.

Οι ερυθρόλευκοι ήταν ανώτεροι αλλά το γκολ δεν ερχόταν, ακόμα και από την άσπρη βούλα, όπου ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί στο 40’δεν κατάφερε να ευστοχήσει. Ό,τι δεν κατάφερε όμως ο Ελ Αραμπί, το πέτυχε ο Παπέ Σισέ ανοίγοντας το σκορ, λίγο πριν πάνε οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη ο Άρης μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και παρά το ότι ο Ολυμπιακός είχε δοκάρι με τον Εμβιλά, κατόρθωσε να ισοφαρίσει με τον Ντιαγέ στο 62′ ύστερα από ασίστ του Καμαρά. Από εκεί και πέρα το παιχνίδι απέκτησε έναν περίεργο ρυθμό και η λύτρωση για τους Πειραιώτες ήρθε στο 83′ με πέναλτι που κέρδισε ο Σισέ και αυτή τη φορά μετέτρεψε σε γκολ ο Ελ Αραμπί, διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 2-1.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν κοιτά βήμα βήμα τα παιχνίδια στο δρόμο για το 47ο και έτσι στρέφει την προσοχή του στο επόμενο ματς που είναι εκτός έδρας στα Γιάννενα με αντίπαλο τον ΠΑΣ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!