ΜΠΑΣΚΕΤ

Άλωσε ξανά το ΟΑΚΑ ο Θρύλος!

Σε ένα σπουδαίο παιχνίδι οι ερυθρόλευκοι ήταν εκείνοι που με την ποιότητα τους έφτασαν σε μία ακόμη σπουδαία νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό, την τέταρτη για φέτος!

Το τέλος του 1ου Δεκαλέπτου βρήκε τον Ολυμπιακό μπροστά με 2 πόντους, 13 – 15, με τον Βεζένκοφ ​να μετρά 6​ πόντους δείχνοντας το δρόμο για τη συνέχεια.Κάπως έτδι συνέχισε και το σεύτερο δεκάλεπτο λοιπόν, με χαμηλό σκορ και τις δύο ομάδες στην απόλυτη ισοροπία με 34-34 να κλείνει το ημίχρονο, με.τους Σλούκα και Μακ Κίσικ να ξεχωρίζουν.

Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Μακ Κίσικ συνέχισε να βοηθά τα μέγιστα στον Ολυμπιακό και φτάνοντας τους 12 πόντους βοήθησε τον Ολυμπιακό να πάρει κεφάλι, παρά το ότι βρέθηκε πίσω με 6. Έτσι οδηγηθήκαμε στο τελευταίο δεκάλεπτο όπου ο Ολυμπιακός έφτασε στη νίκη παίρνοντας και το πλεονέκτημα έδρας (αν δεν έχει φυσικά κάποια απώλεια στη συνέχεια) καθώς εν τέλει επικράτησε με 62-68 με mvp της αναμέτρησης για μια ακόμη φορά τον Μακ Κίσικ μέσα στο ΟΑΚΑ.

Ολυμπιακός, (Μπαρτζώκας): ΜακΚίσικ 18 (1), Βεζένκοφ ​13 (​3​)​, Σλούκας 12 (2), Γουόκαπ 11 (1)​, Φαλ 6, Παπανικολάου 3(1), Ντόρσεϊ 2, Πρίντεζης 2 και Μάρτιν 1.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!