ΜΠΑΣΚΕΤ

Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του Ολυμπιακός – Μονακό

Έτοιμος για το Game 1 των playoffs είναι ο Ολυμπιακός όπου οι ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν απόψε τη Μονακό.

Ένα κατάμεστο και ταυτόχρονα κατακόκκινο Σ.Ε.Φ. περιμένει τους Μονεγάσκους για το πρώτο παιχνίδι της σειράς, με τον προπονητή, Γιώργο Μπαρτζώκα, να δηλώνει μεταξύ άλλων πως “Πρέπει να παλέψουμε, όπως κάνουμε όλη τη χρονιά. Να δώσουμε μάχη σε όλες τις φάσεις που διεκδικείται η μπάλα, στα ριμπάουντ, στην ένταση του παιχνιδιού.”

Ο δε Κώστας Παπανικολάου από την πλευρά του τόνισε πως “Επιβάλλεται να δείξεις την θέληση και την αποφασιστικότητα ως ομάδα μέσα στην έδρα σου. Ειδικά αύριο που είναι το πρώτο παιχνίδι και για εμένα το πιο σημαντικό, καθώς πρέπει με την αποφασιστικότητά σου και την δυναμική σου να κάνεις τον αντίπαλο να πιστέψει πως δεν έχει καμία ελπίδα. Ότι εσύ έχεις το πάνω χέρι και εσύ θα κρίνεις τη σειρά.”

Ο αγώνας λοιπόν με την Μονακό θα ξεκινήσει στις 21:00 και όσοι δεν καταφέρατε ή δεν προλάβατε να βρείτε εισιτήριο, έχετε τη δυνατότητα να την παρακολουθήσετε από τη δορυφορική πλατφόρμα της Nova και συγκεκριμένα από το Novasports Prime.

🏀 𝗘𝘂𝗿𝗼𝗹𝗲𝗮𝗴𝘂𝗲 𝗣𝗹𝗮𝘆𝗼𝗳𝗳𝘀 – 𝗚𝗮𝗺𝗲 𝟭
🆚 𝗔𝗦 𝗠𝗼𝗻𝗮𝗰𝗼
🗓 20/4/2022
🕐 21:00
🏟 ΣΕΦ
📺 𝗡𝗼𝘃𝗮𝘀𝗽𝗼𝗿𝘁𝘀 𝗣𝗿𝗶𝗺𝗲

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!