ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ήττα στη Λεωφόρο…

Ο Ολυμπιακός δεν κατόρθωσε να κερδίσει τίποτα από το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας καως ηττήθηκε με 1-0 από τον Παναθηναϊκό.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ξεκίνησε την αναμέτρηση με τους Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλο, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Κανέ, Αγκιμπού Καμαρά, Μασούρα, Γκάρι Ροντρίγκες και Γιουσέφ Ελ Αραμπί και ήτνα η ομάδα που έκανε την πρώτη καλή φάση. Συγκεκριμένα ο Γκάρι Ροντρίγκεζ έστρωσε στον Μασούρα που πλεονεκτική θέση δεν κατάφερε να κερδίσει τον Ιταλό τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού. Την ίδια κατάληξη είχε και η ευκαρία του Αϊτόρ με τον Βάλτσικ σώζει. Δυστυχώς λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ο Παναθηναϊκός κατόρθωσε με τον Αϊτόρ στο 42′ να δώσει προβάδισμα στους πράσινους που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η εικόνα της ομάδας δεν άλλαξε. Ο Ελ Αραμπί παραχώρησε τη θέση του στον Τικίνιο και λίγο αργότερα ο Μαρτίνς με τριπλή αλλαγή προσπάθησε να διορθώσει τα πράγματα. Φορτούνης, Βαλμπουενά και Μπουχαλάκης, με τον Γάλλο μόλις λίγα λεπτά αργότερα να τραυματίζεται και να βγαίνει εκτός αγωνιστικού χώρου και τη θέση του να παίρνει ο Καρβάλιο. Και όμως η ομάδα μπορεί να μην απειλήθηκε καθόλου, όμως ταυτόχρονα δεν απείλησε και δίχως κάποια αξιόλογη φάση η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με το σκορ όπως είχε διαμορφωθεί από το πρώτο μέρος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!