ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Σήμερα το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

Ένα ακόμα κρίσιμο ματς, στο δρόμο για τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος, δίνει σήμερα, Κυριακή (17/4) η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας αντιμετωπίζουν στις 19:00 ζωντανά από το ΕΡΤ Sports, τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία, για την 8η αγωνιστική του μίνι-πρωταθλήματος της Volley League, με μοναδικό στόχο τη νίκη, με την οποία θα συνεχίσουν να κρατούν την τύχη στα χέρια τους, όσον αφορά στην κατάκτηση του τίτλου.

Ο Θρύλος θέλει να φύγει με το θετικό αποτέλεσμα από τη Θεσσαλονίκη, αφού μετά τη «μάχη» με τους «ασπρόμαυρους», υποδέχεται την Μεγάλη Πέμπτη (21/4) τον Παναθηναϊκό στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», για την 9η «στροφή» του μίνι-πρωταθλήματος της Volley League. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μπροστά τους δύο κρίσιμα ματς, με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, στα οποία είναι αποφασισμένοι να παλέψουν, ώστε να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα της σεζόν 2021-22

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!