ΜΠΑΣΚΕΤ

Το buzzer beater του Μίσιτς “σκότωσε” τον Ολυμπιακό!

Με buzzer beater του Μίσιστς πληγώθηκε ο Ολυμπιακός και ηττήθηκε με 77-74. Πάμε να δούμε πως κύλησε η αναμέτρηση!

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε ιδανικά το δεκάλεπτο με πρωταγωνιστεί τον Μουσταφά Φαλ, όμως η έξοδος του, βοήθησε την Εφές να τρέξει ένα 11-0, αλλά οι ερυθρόλευκοι είχαν τις λύσεις καικατάφεραν να κλείσουν την περίοδο στο +3, χάρη σε 5 σερί πόντους του Παπανικολάου στο τέλος. Τέλος περιόδου 21-18.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η Εφές έβρισκε διαρκώς λύσεις από το τρίποντο με τους Λάρκιν και Μίσιτς, με τον Ολυμπιακό να μην καταφέρνει να ξεφεύγει στο σκορ και τους Ντόρσει και Βεζένκοφ να μένουν στο… μηδέν! Παρόλα αυτά ο Ολυμπιακός έκλεισε μπροστά στο σκορ το ημίχρονο με ένα πόντο μπροστά, 43-42.

Στην τρίτη περίοδο οι Τούρκοι πάτησαν γκάζι έφτασαν τη διαφορά στο +11 , όμως εκεί.. ξύπνησαν οι Ντόρσεϊ και Βεζένκοφ και ο Ολυμπιακός κυρίως με τον Ντόρσεΐ ψαλίδησε τη διαφορά με το δεκάλεπτο να κλείνει υπερ των Τούρκων με 63-66

Και έτσι φτάσαμε στο τελευταίο δεκάλεπτο όπου έσπασαν καρδιές όμως ο Ολυμπιακός πληγώθηκε από τον άποντο μέχρι εκείνη τη στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο, Μίσιτς. Οι ερυθρόλευκοι παρά το ότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ κατάφεραν 20 δευτερολεπτα πριν το τέλος να ισοφαρίσουν σε 74-74, όμως ο Μίσιτς με τον μοναδικό τρόπο που μπορούσε η Εφές και συγκεκριμένα με buzzer beater , πήρε τη νίκη και έστειλε τους Τούρκους στον τελικό για δεύτερη σερί σεζόν διεκδικώντας το back to back.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!