ΜΠΑΣΚΕΤ

Σαν σήμερα δόθηκε αυτό το φάουλ στον Παπαπέτρου! Καμία δήλωση ντροπής τότε (video)

Ήταν 7 Ιουνίου του 2018, όταν ο Ολυμπιακός έπαιζε τον δεύτερο τελικό για το πρωτάθλημα της Basket League.

Οι ερυθρόλευκοι είχαν τότε μειονέκτημα έδρας, όμως είχαν κάνει το break στον πρώτο τελικό και ήταν έτσι μπροστά στη σειρά με 1-0. Ο δεύτερος αγώνας στο ΣΕΦ ήταν 21 δευτ. πριν το φινάλε του, με τον Παναθηναϊκό μπροστά με 3 πόντους να εκτελεί τρίποντο!

Ο Τζέιμς εκτελεί το τρίποντο, αστοχεί, ο Ολυμπιακός κερδίζει το ριμπάουντ και έχει επίθεση (ολόκληρη), να μειώσει στον πόντο ή ακόμα και να ισοφαρίσει (ακόμα και να περάσει μπροστά στο σκορ με τρίποντο και φαουλ-ολα τα εδουμε δει τόσα χρόνια- αλλα ας το αφήσουμε αυτό το σενάριο γιατί είναι πολύ σπάνιο, αλλά οχι απίθανο).

Παρόλα αυτά ο διαιτητής Αναστόπουλος δίνει ανύπαρκτο επιθετικό φάουλ του ερυθρόλευκου (τότε) Παπαπέτρου στον Σίγκλεντον και έτσι ο Παναθηναϊκός κέρδίζει τις αγαπημένες του… βολές και η διαφορά πηγαίνει στους 4 και… καληνύχτα.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου παρά το ότι ήταν ο πρωταγωνιστής της φάσης, παρά το ότι έδειξε με την αντίδραση του ότι δεν είχε κάνει κανένα φάουλ και… δεν το πίστευε τι δόθηκε, δεν βγήκε να κάνει ΚΑΜΙΑ δήλωση ντροπής για τη διαιτησία! Το έκανε προχθές με αντίπαλο… τη Λάρισα! Ντυμένος στα πράσινα! Για την ιστορία, ο Παπαπέτρου λίγες μέρες μετά από αυτό το φάουλ που δόθηκε κατά του και δεν επέτρεψε στον Ολυμπιακό να διεκδικήσει το 2-0 στη σειρά, υπέγραψε στον Παναθηναϊκό.
Δείτε την επίμαχη φάση: ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!