ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του Άρης – Ολυμπιακός

Νέο φιλικό απόψε για τον Ολυμπιακό

Φιλικό μεταξύ του Άρη και του Ολυμπιακού θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα 11/7, στο Κλεάνθης Βικελίδης, με τις δύο ομάδες να κορυφώνουν την προετοιμασία τους ενόψει των υποχρεώσεων τους σε προκριματικά Champions League και Conference League.

Ο Πέδρο Μαρτίνς μάλιστα άφησε εκτός αποστολής τους παίκτες που αγωνίστηκαν στο φιλικό με την Άλκμααρ το Σάββατο. Εκτός έμειναν Αραμπί, Βρσάλικο, Μαντί, Αγκιμπού, Ζινκερνάγκελ, Παπασταθόπουλος, Μασούρας Κανέ, Βατσλίκ, Ρέαμπτσιουκ και Σισέ, ενώ στην αποστολή πήρε τους:

Ανδρούτσος, Άβιλα, Παπαδόπουλος, Ο. Μπα, Μπαγκαλιάνης, Μπουχαλάκης, Καρβάλιο, Χασάν, Αμπ. Καμαρά, Κίτσος, Κρίστινσον, Κούντε, Εμβιλά, Μανωλάς, Παπαδούδης, Ραντζέλοβιτς, Τικίνιο, Τζολάκης και Βαλμπουενά.

Η αναμέτρηση του Άρη με τον Ολυμπιακό θα ξεκινήσει στις 21:00 και θα μεταδοθεί από τη δορυφορική πλατφόρμα της Nova και συγκεκριμένα το Novasports Prime.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!