ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πληγώθηκε στις καθυστερήσεις

Όλα θα κριθούν στον Πειραιά καθώς Μακάμπι Τελ Αβίβ και Ολυμπιακός ήρθαν ισόπαλοι με σκορ 1-1.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά και πριν καν συμπληρωθεί το δεκάλεπτο προηγήθηκε με 0-1. Ο Τικίνιο πάσαρε στο Μασούρα, η μπάλα στρώθηκε ξανά στον Τικίνιο που σούταρε , η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Ζίνκερνάγκελ προ κενής εστίας έγραψε το 0-1. Από εκεί και πέρα η Μακάμπι προσπάθησε να απαντήσει, βρήκε δύο φορές δίχτυα αλλά και τις δύο οι σκόρερ της ήταν σε προφανή θέση οφσάιντ και έτσι παρέμεινε το 0-1 που ήταν το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη τα πράγματα δεν άλλαξαν ιδιαίτερα. Η Μακάμπι έψαχνε το γκολ και ο Ολυμπιακός με αντεπιθέσεις προσπαθούσε να χτυπήσει, με μόνη μόνη αξιόλογη φάση ένα σουτ του Αμπιυμπακάρ Καμαρά. Η Μακάμπι όμως προειδοποίησε με διπλή ευκαιρία που αρχικά έσωσε ο Βάλτσικ και στη συνεχεια στην επαναφορά το σουτ κατέληξε στο δοκάρι και ετσι φτάσαμε στις καθυατερησεις όταν και οι Ισραηλινοί με τυχερό γκολ του Χαζίζα έκαναν το τελικό 1-1. Δείτε τις καλύτερες στιγμές του αγώνα ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!