ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με ήρωα τον Βάτσλικ στους ομίλους του Europa League

Στους ομίλους του Europa League θα συνεχίσει ο Ολυμπιακός καθώς προκρίθηκε στα πέναλτι με αντίπαλο τον Απόλλωνα Λεμεσού!

Ο Κάρλος Κορμπεράν ξεκίνησε την αναμέτρηση με τους Βατσλίκ, Μπα, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Άβιλα, Κούντε, Εμβιλά, Μασούρας, Ζινκερνάγκελ, Χουάνγκ και στην κορυφή ο Ελ Αραμπί. Με το καλημέρα λοιπόν οι ερυθρόλευκοι έκαναν το 1-0 όταν σε λάθος του Μαυρία, ο Ρέαμπτσιουκ έστρωσε και ο Μασούρας προ κενής εστίας έκανε το 1-0. Οι Πειραιώτες δεν επαναπαύτηκαν και συνέχισαν μήπως βρουν δεύτερο τέρμα κάτι το οποίο δεν συνέβει. Αντίθετα η μεγαλύτερη φάση στη συνέχεια άνηκε στον Απόλλωνα που ύστερα από “τσαφ” της άμυνας πλησίασε στο 1-1 αλλά η μπάλα πέρασε μόλις άουτ. Έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με τον Ολυμπιακό μπροστά στο σκορ.

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός μπήκε πιο νωθρά και ο Ισπανός έβγαλε τον Ζινγκερνάγκελ και πέρασε τον Ραντζέλοβιτς , ο οποίος σχεδόν αμέσως έδωσε ασίστ στον Ελ Αραμπί, αλλά η κεφαλιά του πήγε πάνω στον πορτιέρο των Κύπριων. Στο 70′ ο Ολυμπιακός πλησίασε το 2-0 αλλα το σουτ του Κούντε, όπως και στην Κύπρο, τράνταξε ο οριζόντιο δοκάρι του Απόλλωνα. Στο 76′ ο Μασούρας έχασε και αυτός τεράστια ευκαιρία σε τετ α τετ με τη μπάλα να περνά άουτ. Στο 88′ πάλι ο Ολυμπιακός έφτασε κοντά στο γκολ αλλά σε φάση διαρκείας με τους Εμβιλά και Σισέ, δεν μπήκε γκολ! Έτσι στο 90′, η μπάλα τον τιμώρησε και ο Απόλλωνας κατάφερε να σκοράρει από το πουθενά και να στέλνει το ματς στην παράταση με τον Πίττα.

Στην παράταση τα πράγματα έγιναν χειρότερα όταν ο Μπα αντίκρυσε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε αφήνοντας τον Ολυμπιακό με δέκα παίκτες. Τίποτε άλλο δεν άλλαξε και έτσι το ματς πήγε στα πέναλτι όπου εκεί ο Βάτσλικ πιάνοντας τρία πέναλτι έστειλε τον Ολυμπιακό στο Europa League! Δείτε τα highlights του αγώνα ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!