ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ολυμπιακός κρατά και πάλι μόνος του την Ελλάδα

Για μια ακόμη χρονιά ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει να εκπροσωπεί τη χώρα μας στην Ευρώπη το φθινόπωρο και το χειμώνα (τουλάχιστον) καθώς είναι η μόνη ομάδα που κατόρθωσε να προκριθεί στους ομίλους.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας με τη χθεσινή πρόκριση εξασφάλισαν στη χειρότερη των περιπτώσεων τη συμμετοχή τους στους ομίλους του Confernece League, ενώ θα αντιμετωπίσουν τώρα τον Απόλλωνα Λεμεσού και αν προκριθούν θα παίξουν στους ομίλους του Europa League.

Ο…. Panathinaikos από την άλλη δεν κατόρθωσε να περάσει το εμπόδιο της Σλάβια Πράγας και έτσι θα μείνει εκτός ομίλων Ευρώπης για… 6η σερί χρονιά! Ο ΠΑΟΚ και ο Άρης επίσης δεν τα κατάφεραν καθώς αποκλείστηκαν από Λέφσκι Σόφιας και Μακάμπι Τελ Αβίβ έτσι και φέτος σαν Ελλάδα… πατώσαμε!

Ο Ολυμπιακός λοιπόν καλείται και πάλι να σηκώσει στις πλάτες του την Ελλάδα καθώς θα δώσει σίγουρα τουλάχιστον, άλλα 8 ευρωπαϊκά ματς! Δύο στα playoff του Europa League και έξι στους ομίλους είτε του Europa είτε στη χειρότερη του Confernece.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!