ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αυτούς γιατί δεν τους καλέσατε στα εγκαίνια;

Θέλοντας να … εντυπωσιάσει, η ΑΕΚ για το … καλό του Ελληνικού ποδοσφαίρου καλεί όλους τους προέδρους της super league στα εγκαίνια του γηπέδου της.

Εμείς φυσικά θα προτείνουμε και κάποιους άλλους και θα θέλαμε να ακουστούμε…

Αρχικά δεν γίνετε να μην καλέσουν τον Πέντραγκ Τζόρτζεβιτς! Συγκεκριμένα ο Τζόρτζεβιτς έχει πετύχει 11 γκολ εναντίον της ΑΕΚ και μάλιστα τα 6 από αυτά είναι στην έδρα της!

Επίσης δεν γίνετε να λείπει ο Τζόλε και για έναν ακόμα λόγο! Είναι ο παίκτης με 12 πρωταθλήματα! Όσα και η ΑΕΚ! Τρομερό;

Πάμε παρακάτω! Ο Μάρτινς ρε παιδιά γιατί λείπει; Εντάξει, έφυγε από εμάς αλλά 4 χρόνια που παίζαμε αντίπαλοι δεν τον κερδίσατε ποτέ! Δηλαδή αυτό το πράγμα δεν σας βοήθησε να γίνετε καλύτερη ομάδα; Να πείτε “θα παλέψω να γίνω καλύτερη ομάδα, να κερδίσω τον Ολυμπιακό”!

Τη Μαρίνα γιατί δεν την καλέσατε βρε παιδιά; Επειδή και αυτή έχει περισσότερα πρωταθλήματα; Τον Ελ Αραμπί γιατί οχι; Δεν σας τίμησε και σας βάζει σχεδόν πάντα γκολ; Τον Μασούρα; Τον Αλεξανδρή που μπορεί να σας έβαζε κατι ψαλιδάκια αλλά από εσάς τον πήραμε!

Τέλοσπαντων, επιλογές υπήρχαν, πχ ο Βαλβέρδε που σας έριξε 6 ή ο Λεμονής που σας έριξε… ωχ και αυτός 6, τώρα αν θέλανε να δώσουν και 21 ευρώ, τι να πω, μπορεί να ήταν και υπερ σας! Και στο κάτω κάτω δεν σας είπαμε να καλέσετε και τον παρακάτω ηλεκτρικό πίνακα του ΟΑΚΑ:

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!