ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν γίνονται (πάλι) αυτά!

Ο Ολυμπιακός… κατάφερε να ηττηθεί με 2-1 από τον Άρη σε ένα ματς που μέχρι τιο 76′ το έλεγχε.

Με τον καλύτερο δυνστό τρόπο ξεκίνησε την αναμέτρηση ο Ολυμπιακός στο ντεμπούτο του Χάμες Ροντρίγκεζ με τη φανέλα των Πειραιωτών. Ο Μπιέλ πάσαρε σρον Ινμπόμπ Χουάνγκ και αυτός με μια… βραζιλιάνικη no look ασίστ έβγαλε τετατετ τον Μασούρα ο οποίος και έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι της εστίας του Κουέστα γράφοντας το 0-1. Η συνέχεια δεν άλλαξε και ο Ολυμπιακός δεν απειλήθηκε αλλά και δεν απείλησε με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το υπερ σκορ του Ολυμπιακού.

Στην επανάκηψη ο Κορμπεράν δεν άλλαξε κάτι στην ενδεκάδα που ξεκίνησε, κάτι το οποίο το άλλαξε στο 62′ με τους Βρσάλικο και Ελ Αραμπί να βγαίνουν και οι Άβιλα και Μπακαμπού να μπαίνουν. Στο 64′ ο Μασούρας έβγαλε σέντρα στον Χάμες και αυτός εκτέλεσε ένα δύσκολο σουτ αλλά η μπάλα πέρασε εκτός.Ήταν μάλιστα η τελευταία του προσπάθεια καθώς πέρασε στο 71′ εκτός και μπήκε ο Αγκιμπού Καμαρά στο παιχνίδι. Και κάπου εκεί όλα άλλαξαν. Ο Ολυμπιακός… κατάφερε να χάσει! Στο 76′ ο Βάτσλικ φέρνοντας μεγάλη ευθύνη δεν βγήκε από την εστία του όπως έπρεπε και ο Μαντσίνι τον πέρασε και έγραψε το 1-1 και 3 λεπτά αργότερα οι ερυθρόλευκοι δέχτηκαν και δεύτερο γκολ και εκεί όλα…τελείωσαν. Σίγουρα η διακοπή που έρχεται μόνο καλό θα κάνει, αλλά η κατάσταση προβληματίζει.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!