ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νίκη με πρωταγωνιστή τον Μπιέλ

Ο Ολυμπιακός ήταν ο νικητής στη σημερινή αναμέτρηση στο Γεώργιος Καραϊσκάκης καθώς κέρδισε τον Ιωνικό με 3-1

O Κάρλος Κορμπεράν ξεκίνησε την αναμέτρηση με τους Βατσλίκ, Μανωλάς, Μπα, Άβιλα, Ρέαμπτσιουκ, Ινμπομ Χουάνγκ, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Μπιέλ, Ντε Λα Φουέντε, Ουί Τζο Χουάνγκ και στον πάγκο οι Τζολάκης, Ρέτσος, Εμβιλά, Κούντε, Ζινκερνάγκελ, Αραμπί, Παπασταθόπουλος, Ροντρίγκες, Ραντζέλοβιτς.

Οι ερυθρόλευκοι λοιπόν, ξεκίνησαν πολύ πιο δυνατά με τον Μπίελ να είναι ο κύριος εκφραστής του Ολυμπιακού. Μάλιστα ο Ολυμπιακός κατάφερε να ανοίξει και το σκορ με τον Ανδρέα Μπουχαλάκη στο 17′ όταν ύστερα από κόρνερ του Μπίελ, ο Έλληνας μέσος με ωραίο σουτ νίκησε τον Χουτεσιώτη. Οι ερυθρόλευκοι συνέχισαν να έχουν την υπεροχή και τελικά έφτασαν στο 2-0 με τον Μπιέλ, όταν σε αντεπίθεση έβγαλε (ο Μπιέλ) τον Ουί Τζο Χουάνγκ στην κόντρα και αυτός πάσαρε ξανά στον Μπιέλ ο οποίος σκόραρε κάνοντας το ιδανικό ντεμπούτο και στέλνοντας τις ομάδες στα αποδυτήρια με το σκορ στο 2-0.

Στην επανάληψη το σκηνικό αρχικά άλλαξε. Ο Ιωνικός πίεσε και τελικά με ένα εκπληκτικό φάουλ του Μεντόσα έγινε το 2-1. Οι Νικαιώτες μάλιστα πλησίασαν το 2-2 όμως ο Βάτσλικ με υπέροχη απόκρουση κράτησε το 2-1 σε κεφαλιά εξεπαφής του Μάντζη. Ο Ολυμπιακός απάντησε με μια τεράστια ευκαιρία με τον Ουί Τζο όταν προ κενής εστίας έστειλε τη μπάλα άουτ ύστερα από εξαιρετική ενέργεια και ασίστ του Ντε Λα Φουέντε. Από εκεί και πέρα οι αλλαγές έριξαν τον ρυθμό όμως οι ερυιρόλευκοι στο 89′ με τον Ραντζέλοβιτς που είχε περάσει στο παιχνίδι τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Χουτεσιώτη ύστερα από ασίστ του Ινμπομ Χουάνγκ. Στις καθυστερήσεις δε, ο Ραντζέλοβιτς κέρδισε πέναλτι με τον Βαλεριάνο και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί το εκτέλεσε και έγραψε το τελικό 3-1.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!