ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι δύο επόμενοι που δεν υπολογίζονται από τον Μίτσελ

Ο Μίτσελ έχει να διαχειριστεί ένα τεράστιο ρόστερ και αυτό μόνο εύκολο δεν είναι.

Ο Ισπαος τεχνικός λοιπόν καλείται να επιλέξει ποιοι θα συνεχίσουν και ποιοι όχι με τον Μανωλά να αποχωρεί χθες και σίγουρα να είναι μία έκπληξη.

Κυρίως ήταν έκπληξη όχι για το όνομα ως όνομα Μανωλάς, αλλά κυρίως γιατί ήταν δηλωμένος στην Ευρωπαϊκή λίστα. Ο Μανωλάς όμως δεν θα είναι όπως όλα δείχνουν ο μόνος της ευρωπαϊκής λίστας που δεν θα συνεχίσει.

Θέμα χρόνου λοιπόν είναι και η αποχώρηση του Ανδρούτσου που είναι στην ευρωπαϊκή λίστα, αλλά και του Κούτρη. Σίγουρα ο Ανδρούτσος ήταν δηλωμένος αλλά δεν θα έβρισκε εύκολα χρόνο συμμετοχής στην Ευρώπη. Εδώ δεν τον εμπιστεύονταν για την Ελλάδα, καθώς οι εμφανίσεις του πλέον είναι κάτω του επιπέδου του Ολυμπιακού. Έτσι τόσο ο Ανδρούτσος όσο και ο Κούτρης είναι κατά ένα τεράστιο ποσοστό οι επόμενοι δύο που θα δούν την έξοδο σε ένα… ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ.

Από την άλλη ο Μαρσέλο δεν σταματά να δουλεύει και θέλει με την επανέναρξη του πρωταθλήματος να είναι έτοιμος και στα πλάνα του Μίτσελ. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής μάλιστα ανέβασε βίντεο με την προετοιμασία του στο Ρέντη. Δείτε:

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!