ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Οι παίκτες που φόρεσαν τη φανέλα του Ολυμπιακού και της Ρεάλ Μαδρίτης (video)

Ο Μαρσέλο είναι άλλος ένας παίκτης που έρχεται στον Ολυμπιακό και προηγουμένως έχει φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Σίγουρα όμως δεν είναι ένας απλός παίκτης αλλά ο κορυφαίος βάση τίτλων που πέρασε από του Μαδριλένους. Πάμε να θυμηθούμε τους ποδοσφαιριστές που φόρεσαν τη φανέλα και των δύο ομάδων.

1) Καρεμπέ


Ο Γάλλος Σούπερ σταρ που σήκωσε τίτλους με την Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και την εθνική Γαλλίας, το καλοκαίρι του 2001 ήρθε στον Ολυμπιακό έχοντας αγωνιστεί τρεις σεζόν στην πρωτεύουσα της Ισπανίας. Από το 1997 έως και το 2000 πρόσφερε τις υπηρεσίες του στην Ρεάλ Μαδρίτης μετρώντας 51 συμμετοχές με 1 γκολ και κατακτώντας με τους Μαδριλένους 2 champions league και 1 διηπειρωτικό.


2)Ραούλ Μπράβο


Ο Ραούλ Μπράβο υπήρξε βασικό μέλος της Ρεάλ Μαδρίτης και παίκτης της ομάδας των γκαλάκτικος μαζί με τους Μπέκαμ, Ζιντάν Φίγκο , Ρονάλντο, Ραούλ, Ρομπέρτο Κάρλος και πολλούς άλλους, αλλά φυσικά και του Μαρσέλο. Ήρθε στον Ολυμπιακό το 2007 έχοντας αγωνιστεί στη Ρεάλ από το 2001 έως το 2007 παίζοντας σε 77 παιχνίδια και σκοράροντας 4 φορές.

3)Ζούλιο Σέζαρ


Ο Βραζιλιάνος Ζούλιο Σέζαρ βρέθηκε στον Ολυμπιακό το 2007 έχοντας αγωνιστεί μεταξύ άλλων και στην Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Βραζιλιάνος αγωνίστηκε στη βασίλισσα 21 φορές και ήταν μέλος της ομάδας που κατέκτησε το Champions League to 2000.

4)Μιγκέλ Τόρες


Ήρθε στον Ολυμπιακό με σκοπό να καλύψει το άκρο της άμυνας των πρωταθλητών Ελλάδος το 2013. Στο παρελθόν όμως είχε βρεθεί στην πρώτη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης μετρώντας συνολικά 21 παιχνίδια τόσο στο Champions League όσο και στη La Liga όπου είχε αγωνιστεί και σε el clássico με την Μπαρτσελόνα.

5)Σαβιόλα


Ο Σαβιόλα όπως και ο επόμενος παίκτης ήταν από τις περιπτώσεις που αγωνίστηκαν όχι μόνο στη Ρεάλ Μαδρίτης αλά και στην αιώνια αντίπαλο της, τη Μπαρτσελόνα. Ήρθε στον Ολυμπιακό και έκανε κάποιες σπουδαίες εμφανίσεις σκοράροντας σε όλες τις διοργανώσεις και φυσικά και στο Champions League. Στη Μπαρτσελόνα αγωνίστηκε 123 φορές και πέτυχε 49 γκολ, ενώ στη Ρεαλ έπαιξε σε 17 ματς πετυχαίνοντας 4 γκολ.

6)Ντάνι Γκαρσία


Ο Ισπανός Ντάνι λοιπον, όπως και ο Σαβιόλα είχε την τύχη να αγωνιστεί και αυτός και σε Ρεάλ και Μπαρτσελόνα. Στην Ρεάλ Μαδρίτης αγωνίστηκε για 10 φορές ενώ στη Μπαρτσελόνα 50, πετυχαίνοντας και 12 τερματα. Στον Ολυμπιακό δεν κατάφερε να κάνει αυτά που ήθελε και έφυγε δίχως κάποια προσωπική επιτυχία, δεν παύει όμως να υπήρξε ένας σπουδαίος παίκτης δείγμα ότι τον ήθελαν και οι δύο μεγάλοι της Ισπανίας.

7)Εστεμπάν Καμπιάσο


Ο Αργεντινός του Ολυμπιακού υπήρξε στην Ρεάλ Μαδρίτης και αυτός την χρυσή χρονιά με τους σπουδαίους σταρ όπως και ο Ραούλ Μπραβο. Από εκεί μετακόμισε στην Ίντερ και την Ιταλία με επόμενο σταθμό την Λέστερ και μετά τον Ολυμπιακό. Με τη Ρεαλ Μαδρίτης επαιξε συνολικα 41 φορες δίχως να σκοράρει τις σεζόν 2002-2003 και 2003-2004.

Και 8ος ο παρακάτω κύριος:

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!