ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β'

Σούπερ Ολυμπιακός Β’ με… σούπερ Φορτούνη

Αντιμέτωπος με την Παναχαϊκή βρέθηκε ο Ολυμπιακός Β’ στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη, σε ένα ακόμη φιλικό ματς προετοιμασίας. Οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν με 6-0 την ομάδα της Πάτρας και πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση.

Ο Ολυμπιακός Β’ άρχισε από νωρίς να απειλεί την Παναχαϊκή, καθώς στο 5′ ο Φορτούνης έκανε την κάθετη μπαλιά στα δεξιά για τον Ιμπαγάσα ο οποίος πλάσαρε και έδιωξε ο Κολοβούρης. Λίγα λεπτά μετά, στο 9′, οι «ερυθρόλευκοι» άνοιξαν το σκορ με σουτ του Φορτούνη έξω από τη μεγάλη περιοχή. Ο ίδιος παίκτης στο 36′ εκμεταλλεύτηκε λάθος των φιλοξενούμενων, έκλεψε την μπάλα μπήκε στην αντίπαλη περιοχή πέρασε τον τερματοφύλακα και πλάσαρε με 2-0. Στο 40ο λεπτό της αναμέτρησης έγινε το 3-0 με σουτ του Μαυρουδή από το ύψος του πέναλτι.

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός Β’ παρά τις αλλαγές που έγιναν συνέχισε να είναι καταιγιστικός. Στο 69′ ο Αποστολόπουλος έκανε τη μακρινή μπαλιά, ο Κωστή βγήκε τετ α τετ και πλάσαρε τον Κολοβούρη για το 4-0, ενώ μέσα σε δύο λεπτά διαμορφώθηκε το τελικό 6-0. Στο 78′ ο Λιάτσος έκανε τη σέντρα από τ’ αριστερά και ο Βοΐλης με κεφαλιά σημείωσε το 5-0 και το 6-0 έκανε ο ίδιος παίκτης μετά από συνεργασία με τον Κωστή.

Η Παναχαϊκή είχε δύο δοκάρια στο τέλος του αγώνα, στο 84′ με τον Ζιγκερίδη και στο 89′ με τον Λιποράσε.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Α. Ιμπαγάσα): Νίκας, Κατσουλίδης, Κινκουέ, Χρυσόπουλος, Κούτρης, Μαυρουδής, Καρανάτσιος, Φορτούνης, Ιμπαγάσα, Σέντρικ, Μπα, ενώ αγωνίστηκαν και οι Στουρνάρας, Λάιντνερ, Αποστολόπουλος, Μασούρας, Κουτσίδης, Λιάτσος, Κωστή, Μαρίνος, Βοΐλης, Αγκ. Καμαρά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!