UncategorizedΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το κακό πρώτο ημίχρονο και τα δοκάρια, του στέρησαν το τρίποντο

Το Βόλο αντιμετώπισε ο Ολυμπιακός σήμερα ο Ολυμπιακός και οι Πειραιώτες πέταξαν ξανά 2 βαθμούς!

Ο Κάρλος Κορμπεράν ξεκίνησε την αναμέτρηση με τους Βατσλίκ, Μπα, Παπασταθόπουλος, Βρσάλικο, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Κούντε, Μπόουλερ, Βαλμπουενά, Μασούρας και Ουί-Τζο Χουάνγκ και το πρώτο ημίχρονο ήταν σίγουρα το χειρότερο της φετινής σεζόν. Οι ερυθρόλευκοι δεν απείλησαν σχεδόν καθόλου και αντιθέτως βρέθηκαν και πίσω στο σκορ στο 29′ με τον Οζέγκοβιτς, ύστερα από ασίστ του Φερνάντες που άδειασε τον Ρέαμπτσιουκ που για ακόμη ένα παιχνίδι έδειξε πως δυσκολεύεται πολύ… Κάπως έτσι λοιπόν βγήκε το ημίχρονο και ο Κορμπεράν έπρεπε να αλλάξει πράγματα.

Στην επανάληξη λοιπόν ο Ισπανός άλλαξε πρόσωπα αλλά όχι διάταξη στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Οι Ελ Αραμπί, Μπιέλ και Άβιλα πέρασαν στις θέσεις των Ουί Τζο Χουάνγκ, Μασούρα και Βρσάλικο και ο Ολυμπιακός άρχισε να δημιουργεί φάσεις με πρώτη το σουτ του Μπιέλ που έσωσε ο πορτιέρο του Βόλου. Στο 70′ ο Ολυμπιακός άγγιξε την ισοφάριση αλλά η κεφαλιά του Κούντε τράνταξε το δοκάρι του Βόλου. Τελικά στο 76′ ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί έκανε με πολύ ωραίο σουτ το 1-1 και έδωσε άλλη τροπή στο ματς. Στο 88′ ο Μπιέλ έδωσε εξαιρετική ασίστ στον Ντε Λα Φουέντε που είχε περάσει στο ματς και ο τελευταίος έστειλε τη μπάλα άουτ στο τετατετ που βγήκε! Στις καθυστερήσεις σε μια ανεπανάλειπτη ευκαιρία ο Ντε Λα Φουέντε έχασε και πάλι το… άχαστο και έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και έτσι ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση… Τελικό σκορ, Ολυμπιακός – Βόλος 1-1.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!