ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επέστρεψε στις νίκες με διπλό στο Αγρίνιο

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό που επικράτησε με 0-2 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο.

Ο Μίτσελ ξεκίνησε την αναμέτρηση με τους Πασχαλάκη, Αβιλα, Ντόι, Σωκράτης, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Μπιέλ, Μασούρας και Μπακαμπού.
Στο πρώτο ημίχρονο οι πρωταθλητές Ελλάδας είχαν τον έλεγχο αλλά οι διάδρομοι ήταν διαρκώς κλειστοί από τους Αγρινιώτες και έτσι το πρώτο ημίχρονο έκλεισε ιχως τη μεγάλη φάση, αλλά οι διαιτητές και ο VAR έκλεισαν τα μάτια δύο φορές σε ενδεχόμενα πέναλτι σε Ρέαμπτσιουκ και Παπασταθόπουλου.

Στην επανάληψη όμως ο Ολυμπιακός βρήκε νωρίς τη λύση. Σε μια άψογη συνεργασία των Χουάνγκ, Χάμες και Μακαμπού, η μπάλα έφτασε στον Μπιέλ που με εκπληκτικό σουτ έγραψε το 0-1. Στο δε 53′ ο Μίτσελ έκανε την πρώτη του αλλαγή και τη θέση του Μπακαμπού πήρε ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Τα επόμενα λεπτά κυλούσαν δίχως κάποια μεγάλη φάση, με τον Μίτσελ να περνά στον αγώνα και τους Βαλμπουενά και Σαμασέκου. Ο Ολυμπιακός απείλησε ξανά στο 80′ με τον Μπίελ αλλά η μπάλα πέρασε εκτός, όμως ένα λεπτό μετά ο Βαλμπουενά σφράγισε τη νίκη με υπέροχο γκολ και αυτός μετά τον Μπιέλ. Στο 87′ ο Μίτσελ πέρασε στην αναμέτρηση τους Γκάρι Ροντρίγκεζ και Κώστα Φορτούνη που επέστρεψε, και πήραν τις θέσεις των Χάμες και Μπίελ. Κάτι άλλο δεν συνέβει πέρα από ένα καλό σουτ του Γκάρι και έτσι ο Ολυμπιακός έφυγε νικητής από το Αγρίνιο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!