ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιστροφή Μίτσελ – επιστροφή στις νίκες

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό όπου επικράτησε με 2-0 του Ατρομήτου.

Ο Μίτσελ λοιπόν στην πρώτη του εμφάνιση της δεύτερης του θητείας ως προπονητής του Ολυμπιακού, ξεκίνησε με τουςΤζολάκης, Σωκράτης, Σισέ, Βρσάλικο, Ρέαμπτσιουκ, Χουάνγκ Ινμπεόμ, Εμβιλά, Βρουσάι, Μασούρας, Μπακαμπού, Ελ-Αραμπί. Στον δε πάγκο βρέθηκαν οι: Κρίστινσον, Πασχαλάκης, Μαρσέλο, Άβιλα, Μπουχαλάκης, Μπιέλ, Αγκ. Καμαρά, Βαλμπουενά, Σαμασέκου, Ροντρίγκες, Αμπ. Καμαρά.

Οι ερυθρόλευκοι ήταν καλύτεροι και δίχως να βρουν ιδιαίτερη πίεση, απείλησαν με τον Μπακαμπού αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι. Λίγα λεπτά αργότερα ο Ολυμπιακός κέρδισε πέναλτι σε μία φάση που την είδε όλο το γήπεδο εκτός από το διαιτητή, που χρειάστηκε να πάει στο VAR. Ο Ελ Αραμπί το εκτέλεσε αλλά ο Γιαννιώτης έσωσε, κρατώντας το 0-0. Στην αμέσως επόμενη φάση ο Ολυμπιακός έφτασε ξανά στο γκολ όμως ο Μασούρας έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Τελικά στο 42′ ο Μπακαμπού κέρδισε πέναλτι, αυτή τη φορά το εκτέλεσε ο ίδιος και έγραψε το 1-0.

Στην επανάληψη ο Ελ Αραμπί παραχώρησε τη θέση του στον Βαλμπουενα,όμως ο Ατρόμητος μπήκε καλύτερα. Δημιούρηησε ευκαιρίες αλλά όποτε χρειάστηκε ο Τζολάκης ήταν εκεί. Ο Μιτσελ ανακάτεψε και άλλο την τράπουλα και πέρασε τους Γκάρι Ροντρίγκεζ και Αγκιμπού Καμαρά, στις θέσεις των Μασούρα και Βρουσάι και τελικά βρήκε και δεύτερο γκολ στο 68′ με τον Μπακαμπού ύστερα από ασίστ του Βαλμπουενά, αλλά ένιωσε τράβηγμα και αποχώρησε 3 λεπτά αργότερα με τον Αμπουμπακάρ Καμαρά να μπαίνει στη θέση του. Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός πίεσε έφτασε κοντά στο τρίτο τέρμα με τον Γκάρι Ροντρίγκεζ αλλά κατι τετοιο δεν εγινε και η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με 2-0

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!