ΜΠΑΣΚΕΤ

Η Ισπανία είναι δική του!

Η ομάδα που αρνείται να χάσει είναι εδώ! Ο Ολυμπιακός κέρδισε και τη Μπασκόνια και έκανε το 4 στα 4 και ποιος τον πιάνει! Μάλιστα ήταν η τρίτη διαδοζική εκτός έδρας νίκη φέτος μέσα στην Ισπανία μετά τις νίκες με Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης.

To παιχνίδι ξεκίνησε θα μπορούσε να πει κανεις με ολοκληρωτικό μπάσκετ για τον Ολυμπιακό, κλείνοντας το 10λεπτο με double score καθώς το ολοκλήρωσε με 16-32. Στο δεύτερο όμως δεκάλεπτο τα πράγματα άλλαξαν. Ήταν η σειρά της Μπασκόνια να κάνει ένα σούπερ δεκάλεπτο και οι απουσίες των Βεζένκοφ, Φαλ που έμειναν για αρκετή ώρα στον πάγκο, λειτούργησαν ευνοητικά για τους Βάσκους που όχι απλά μείωσαν τη διαφορά αλλά προσπέρασαν και έκλεισαν το ημίχρονο μπροστά στο σκορ με 5 πόντους, 47-42

Στην τρίτη περίοδο ο Βεζένκοφ και ο Φαλ ενεργοποιήθηκαν ξανά και με μπροστάρη τον πρώτο λύθηκε το επιθετικό πρόβλημα. Το αμυντικό όμως συνεχιζόταν και η Μπασκόνια έβλεπε το στεφάνι… βαρέλι και τα τριποντα διαδέχονταν το ένα μετά το άλλο, ενώ και η διατησία έδωσε… ρεσιτάλ υπερ των Βάσκων και έτσι το τελευταίο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με +9 για τους Ισπανούς, 74-69.

Στην τέταρτη όμως και τελευταία περίοδο ο Ολυμπιακός ήταν… Ολυμπιακός και με ηγέτη τον Σλούκα έφτασε σε μια σπουδαία νίκη και το 4 στα 4. Οι ερυθρόλευκοι πέτυχα ακριβώς ότι και στο πρώτο δεκάλεπτο! Έβαλαν δηλαδή 32 πόντους και δέχτηκαν 18, 2 περισσότερους απ οτι στο πρώτο και έτσι ήρθε η σπουδαία νίκη!

Ολυμπιακός, (Μπαρτζώκας): Βεζένκοφ 26 (4), Σλούκας 20 (1), ΜακΚίσικ 12 (1), Λαρεντζάκης 11 (1), Γουόκαπ 8, Φαλ 6, Κάνααν 5 (1), Μπλακ 4, Πίτερς 3 (1) και Μπολομπόι 2.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!