ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του Ολυμπιακός – Ατρόμητος

Επιστροφές και… πρεμιέρες έχει σήμερα το menu στο Γεώργιος Καραϊσκάκης καθώς ο Μίτσελ επιστρέφει στον πάγκο της ομάδας του Θρύλου, ενώ ο Μαρσέλο όπως και ο Πασχαλάκης βρίσκονται για πρώτη φορά φορά στην αποστολή των πρωταθλητών Ελλάδας.

Μαζί με τους Μαρσέλο και Πασχαλάκη λοιπόν, ο Μίτσελ στη σημερινή αναμέτρηση με τον Ατρόμητο συμπεριέλαβε στην αποστολή, τους Αγκιμπού Καμαρά, Άβιλα, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Σισέ, Ελ Αραμπί, Ίνμπομ Χουάνγκ, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ρέαμπτσιουκ, Μπιέλ, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Βρουσάι και Βρσάλικο.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν αντιμετωπίζει σήμερα, Κυριακή (2/10) στις 16.00, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Ελλάδας 2022-23, τον Ατρόμητο σε μία αναμέτρηση που θα μπορέσετε να την παρακολουθήσετε ζωντανά από την Cosmote TV, επίσημος τηλεοπτικός συνεργάτης της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ και συγκεκριμένα το Cosmote Sports 1 HD. Δείτε το βαρύ πρόγραμμα του Ολυμπιακού που ακολουθεί με αρχή το σημερινό ματς:

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!