ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του Ολυμπιακός – Καραμπάγκ

Τρίτη αγωνιστική του Europa League σήμερα και ο Ολυμπιακός θ αυποδεχτεί στο Γεώργιος Καραϊσκάκης την ομάδα της Καραμπάγκ.

Είναι ένα παιχνίδι που θα κρίνει πάρε πολλά καθώς οι πρωταθλητές Ελλάδας βρίσκονται στην τέταρτη θέση δίχως βαθμό και δεν θέλουν να σκέφτονται κανένα άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη. Η σημερινή τους αντίπαλο, η Κάραμπαγκ έχει 3 βαθμούς μετά τη νίκη της μέσα στην έδρα της με αντίπαλο την Ναντ και μόνο εύκολο δεν θα είναι το έργο της ομάδας του Μίτσελ. Σε περίπτωση νίκης του Ολυμπιακού και ήττας της Ναντ θα έχουμε τριπλή ισοβαθμία στη δεύτερη θέση, αλλά όλα αυτά είναι πολύ θεωρητικά και θα φανούν το βράδυ.

Ο Ισπανός τεχνικός πραγματοποίησε χθες την τελευταία προπόνηση της ομάδας και πήρε μαζί του στην αποστολή τους: Άβιλα, Μπουχαλάκης, Μπόουλερ, Σισέ, Ίνμπομ Χουάνγκ, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Κούντε, Εμβιλά, Μαρσέλο, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Παπαδούδης, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Γκάρι Ροντρίγκες, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Ουί Τζο Χουάνγκ, Βαλμπουενά, Βρουσάι και Βρσάλικο.

Η αναμέτρηση των δύο ομάδων θα ξεκινήσει στις 22.00, και θα μεταδοθεί από την Cosmote TV, (επίσημος τηλεοπτικός συνεργάτης της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ) και συγκεκριμένα από το Cosmote Sports 1 HD. Υπενθυμίζουμε πως η αναμέτρηση στο «Γ. Καραϊσκάκης», είναι στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων του UEFA Europa League με τη βαθμολογία να έχει ως εξής:

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

  1. Φράιμπουργκ 6
  2. Κάραμπαγκ 3
  3. Ναντ 3
  4. Ολυμπιακός 0

Και για να χαλαρώσετε δείτε το αφιέρωμα μας στον σπουδαίο Βασίλη Καραπιάλη:

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!