ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ισοπαλία στο Μπακού

Ισόπαλος ήρθε στην αναμέτρηση με την Κάραμπαγκ στο Μπακού ο Ολυμπιακός καθώς το 0-0 ήταν το αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Ο Μίτσελ για ένα ακόμα παιχνίδι προτίμησε να χρησιμοποιήσει διαφορετική ενδεκλαδα και έτσι ξεκίνησε με τους Πασχαλάκη, Βρσάλικο, Ντόη, Παπασταθόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Βρουσάι, Κούντε, Μπουχαλάκη, Μπιέλ, Ουί Τζο και Αμπουμπακάρ Καμαρά. Οι Αζέροι μπήκαν πολύ καλύτερα και στα πρώτα 20 λεπτά ο Ολυμπιακός δέχυηκε ασφυκτική πίεση αλλά δίχως η Κάραμπαγκ να σημειώνει κάποια τεράστια φάση. Αντίθετα οι ερυθρόλευκοι όταν και ο Μίτσελ άλλαξε το σύστημα και πέρασε 4 στην άμυνα και τον Αμπουμπακάρ Καμαρά αριστερά στο κέντρο, ισορόπισε την αναμέτρηση και είχε δοκάρι ύστερα από προσπάθεια του Αμπ. Καμαρά. Λόγα λεπτά αργότερα οιβερυθρόλευκοι πλησιάσαν ξανά στο γκολ αλλά του Κούντε έσωσε ο πορτιέρο της Κάραμπαγκ. Κάπως έτσι πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια με το σκορ να μην έχει ανοίξει ακόμα.

Στην επανάληψη ο Μίτσελ δεν πραγματοποίησε κάποια αλλαγή και οι 11 που είχαν αρχίσει την αναμέτρηση ξεκίνησαν και το δεύτερο ημίχρονο. Ο Ολυμπιακός συνέχισε τον ίδιο ρυθμό και στο 60′ ο Μίτσελ έκανε διπλή αλλαγή βάζο τας στο ματς τους Βαλμπουενά και Μαρσέλο στις θέσεις των Ουί Τζο και Μπιέλ. Στο 70′ καταγράφθηκε η πρώτη καλή φάση της Κάραμπαγκ καθώς το σουτ του Όζοβιτς πέρασε άουτ. Από εκεί και πέρα και οι δύο ομάδες έριξαν τον ρυθμό τους με την Κάραμπαγκ να προσπαθεί περισσότερο αλλά το 0-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!