ΜΠΑΣΚΕΤ

Με… σπασμένα τα φρένα

Τρείς νίκες επί Ισπανικού εδάφους δεν πιστεύουμε οτι θα καταφέρει να πετύχει άλλη ομάδα της διοργάνωσης.
🏀 Ποιος θα μας το έλεγε ότι ο Ολυμπιακός θα τελείωνε ματς σε Βαρκελώνη, Μαδρίτη και Βιτόρια με βασικό και καθοριστικό τον “Λάρυ” . Μπράβο του Γιαννούλη.
🏀 Ο Κώστας Σλούκας μοιάζει σαν να ζει για τις τελευταίες αποφάσεις… Στο πιο ώριμο επίπεδο της καριέρας του κάνει τις πάσες κομπολόι και τους ψηλούς του Ολυμπιακού μάγκες.
🏀 Κάτι που δεν έχουμε καταλάβει είναι ότι αυτά τα 2 χρυσά δίπλα ήρθα εν απουσία του αρχηγού και ίσως καλύτερου αμυντικού της ομάδας και μάλιστα με εμφανίσεις που ακόμα και μέσα στην ομάδα χαρακτήρισαν.. μέτριες.
🏀 Υπάρχει ένας προβληματισμός στην θέση 2.
Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να δώσουμε λίγο χρόνο ακόμα στον Κανααν. Πάντως το προπονητικό επιτελείο τον πιστεύει και το δείχνει αυτό με τους χρόνους που του δίνει.
Οπότε πίστη και υπομονή ότι θα δώσει αυτά για τα οποία αποκτήθηκε.
🏀 Τόμας Γουοκαπ ο δικός μας πεζοναύτης. Ο τύπος ξεκινάει και τους ρίχνει ξύλο από το … Πούλμαν.
🏀 Γιώργος Μπαρτζώκας στα καλύτερα του. Κατά την γνώμη μας ο κορυφαίος προπονητής αυτή την στιγμή στην Ευρώπη. Παρουσιάζει το πιο σύγχρονο και αυτοματοποιημένο μπάσκετ στην Ευρώπη με υλικά που ψάχνει φτιάχνει αναγεννά και δημιουργεί αυτός.
Μαγκιά είναι να βρεις και να φτιάξεις τον δικό σου … ΜακΚισικ και όχι να σου αγοράσουν τον Κλαιμπερν.
🏀 Η διοργάνωση φέτος είναι ίσως η πιο δύσκολη των τελευταίων ετών. Υψηλότατο επίπεδο. Πολλές οι καλές ομάδες και θα γίνει πραγματική μάχη για την οκτάδα. Καλά για την τετράδα δεν κάνουμε καμιά πρόβλεψη γιατί απλά θα γίνει αίμα κ άμμος.
🏀 Κλείνοντας να τονίσουμε ότι πρέπει να απολαύσουμε όσο γίνεται περισσότερο τον Σάσα.
Είναι ήδη παίχτης (επιπέδου) ΝBA.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!