ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νίκησε τη Λαμία και τώρα… Παναθηναϊκός

Τη Λαμία αντιμετώπισε ο Ολυμπιακός για τη δέκατη αγωνιστική του πρωταθλήματος στο Γεώργιος Καραϊσκάκης και επικράτησε με 2-0, με την επόμενη βδομάδα να πηγαίνει στη Λεωφόρο για να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό.

Οι ερυθρόλευκοι μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση αλλά είδαν πολύ νωρίς τον Μπα να φεύγει εκτός αγώνα ύστερα από χτυπημα αντιπάλου. Τη θέση του πήρε Παπασταθόπουλος στο 11′. Το γκολ όμως δεν άργησε να έρθει και προήλθε με εντυπωσιακό τρόπο ύστερα από ασίστ του Χουάνγκ, ο Χάμες με εντυπωσιακή κεφαλιά κρέμασε τον Σαράνοφ και έγραψε το 1-0. Λίγα λεπτά αργότερα οι ερυθρόλευκοι διπλασίασαν τα τέρματα τους με τπν Μπακαμπού ύστερα από ασίστ γέμισμα του Ντόη, που έβγαλε τον επιθετικό του Ολυμπιακού, τετατετ με τον τερματοφύλακα της Λαμίας γράφοντας το 2-0 που ήταν το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η Λαμία μπήκε πιο δυνατά αλλά δίχως να το εκμεταλευτεί. Ο Μίτσελ γύρω στο 60′ πέρασε τους Βαλμπουενά και Μαρσέλο (στις θέσεις των Ρέαμπτσιουκ και Μασούρα) προσθέτοντας ποιότητα και εμπειρία στους Πειραιώτες, με τον Βραζιλιάνο σουπερ σταρ να παίζει για πρώρη φορά στη φυσική του θέση, αυτή του αριστερού μπακ. Από εκεί και περα ο Ολυμπιακός απείλησε ξανά με τους Χάμες, Μαρσέλο και Μπιέλ αλλά το γκολ δεν ερχόταν και έτσι η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με τελικό σκορ το 2-0.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!