ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Ο Θρύλος κέρδισε τον Παναθηναϊκό με… 15 γκολ διαφορά!

Νίκη με 15 γκολ διαφορά κόντρα στον Παναθηναϊκό, πανηγύρισε η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού, διευρύνοντας σε «τέσσερα στα τέσσερα» το νικηφόρο σερί της στο πρωτάθλημα. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας δεν συνάντησαν δυσκολία και «καθάρισαν» με χαρακτηριστική άνεση το θετικό αποτέλεσμα στο Παπαστράτειο, κερδίζοντας με 20-5, σε ένα ματς για την 4η αγωνιστική της Α1. Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν με 5-0 και 14-1 και είχαν το «πάνω χέρι» σε όλη τη διάρκεια του ματς, με τον Ιγκόρ Μιλάνοβιτς να δίνει χρόνο συμμετοχής και στον τρίτο τερματοφύλακα της ομάδας, Δαμίγο. Πρώτος σκόρερ του αγώνα αναδείχθηκε ο Φουντούλης, με έξι τέρματα, ενώ από τρία σκόραραν οι φουνταριστοί, Μουρίκης και Κολόμβος.

Η σημερινή (29/10) νίκη ήταν η 46η διαδοχική της ομάδας πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναθηναϊκό, ρεκόρ που «τρέχει» από τον Φεβρουάριο του 2001.

Το ξεκίνημα του Ολυμπιακού στο ματς ήταν εντυπωσιακό. Ο Δερβίσης «βρήκε» δίχτυα στα έξι δευτερόλεπτα (7:54), για το 1-0, με τον Γενηδουνιά να διπλασιάζει τα τέρματα (2-0) των «ερυθρόλευκων» στο 5:48. Γούβης και Κολόμβος σκόραραν για το 4-0 της πρώτης περιόδου, με τον Βάμος να κάνει το 5-0, στο 7:40 της δεύτερης και τον Ολυμπιακό να δέχεται το πρώτο του τέρμα στο 4:48 (5-1). Οι «ερυθρόλευκοι» ανέβασαν… στροφές και έφτασαν στο +8 (9-1) στο φινάλε του ημιχρόνου! Με δύο γκολ του Φουντούλη, ένα του Κολόμβου και ένα του Μουρίκη, ο Θρύλος ξέφυγε με +12, κάνοντας το 13-1. Στην τέταρτη και τελευταία περίοδο, ο Ολυμπιακός δέχθηκε τέσσερα τέρματα, όμως σκόραρε επτά, για το τελικό 20-5.

Τα οκτάλεπτα: 4-0, 5-1, 4-0, 7-4

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!