ΜΠΑΣΚΕΤ

Άνετο απόγευμα πριν την… διαβολοβδομάδα

Την ανωτερότητα της απέναντι στον Κολοσσπ έδειξε ο Ολυμπιακός ο οποίος επικράτησε άνετα με 99-64 και πάει δυνατά στη διαβολοβδομάδα της Euroleague που έρχεται.

Οι ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν την αναμέτρηση δυναμικά και η πρώτη περίοδος τους βρήκε μπροστά με 7 πόντους, 23-16. Στη δεύτερη περίοδο οι ερυθρόλευκοι πάτησαν το γκάζι και είχαμε κάτι παραπάνω από … double score καθώς τους βρήκε μπροστά στο σκορ με 26 πόντους, έχοντας δεκτεί 25 και τελικό σκορ ημιχρόνου 51-25.

Ο Ολυμπιακός δεν σταμάτησε ούτς στο τρίτο δεκάλεπτο και η διαφορά έφτασε στο +31 με τους Παπανικολάου και Φάλ να είναι διψήφιοι με 12 πόντους και σκορ 74-43. Οπως ήταν λογικόντο τεέυταίο δεκάλεπτο ήταν άκρως διαδικαστικό καθώς έρχεται… διαβολοβδομάδα και η αναμέτρηση έληξε με σκορ 99-64, σε μια άνετη επικράτηση που δόθηκε η ευκαιρία για κάποιους να ξεκουραστούν και άλλους να δείξουν τι μπορούν.

Ολυμπιακός: Λούντζης 5, Παπανικολάου 12 (3), Βεζένκοφ 8 (2), Φαλ 12, Μπολομπόι 7, Πίτερς 21 (3), Μακκίσικ 14 (2), Λαρεντζάκης 6 (1), Μπλακ 9, Πάπας 5 (1)

Δείτε τα highlights του αγώνα ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!