ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έκανε τη… δουλειά του και τώρα … ΑΕΚ

Τον Λεβαδειακό αντιμετώπισε ο Ολυμπιακός για την δωδέκατη αγωνιστική του πρωταθλήματος και έφυγε νικητής με 0-1.

Ο Μίτσελ ξεκίνησε την αναμέτρηση με τους, Πασχαλάκης, Ανδρούτσος, Ρέτσος, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Μπιέλ, Μασούρας και Ελ Αραμπί. Ήταν καλύτερος καθόλη τη διάρκεια του αγώνα και κυρίως στο πρωτο ημίχρονο όπου και βρήκε το γκολ της νίκης.

Σκόρερ; Ένας παίκτης που δεν μας έχει συνηθίσει να βρίσκει δίχτυα. Ο λόγος για τον Ανδρούτσο που εκμεταλεύτηκε την σύχγυση που προκλήθηκε μετά την σέντρα του Χσμες και έγραψε το 0-1 που ήταν και το τελικό σκορ. Στη συνέχεια οι ερυθρόλευκοι δεν χαλάρωσαν, πάλεψαν για το 0-2, αλλά αυτό δεν ερχόταν.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Λεβαδειακός ανέβασε την απόδοση του και απείλησε την εστία του Πασχαλάκη, κάτι που έκανε και ο Ολυμπιακός με τους εξαιρετικούς για ένα ακόμω ματς, Χάμες και Μπιέλ. Τελικά καμία από τις δύο ομάδες δεν βρήκε δίχτυα και έτσι οι Πειραιώτες μετά από αυτό το τρίποντο ρίχνουν την προσοχή τους στο ματς της Κυριακής με την ΑΕΚ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!