ΜΠΑΣΚΕΤ

Η Μακάμπι έβαλε STOP στο ερυθρόλευκο εκτός έδρας σερί

Δεν κατάφερε να κάνει το 5 στα 5 στα εκτός έδρας παιχνίδια καθώς μετά τις 4 εκτός έδρας νίκες τους, τελικά ηττήθηκε σήμερα στο Ισραήλ με σκορ 90-84

Το τέλος του 1ου Δεκαλέπτου βρήκε τη Μακάμπι στο +2 καθώς ενώ αρχικά η ερυθρόλευκη άμυνα για 7΄ έδειχνε απροσπέλαστη, τελικά ο πρώην ερυθρόλευκος, Baldwin με 3/4 τρίποντα και συνολικά η Μακάμπι 6/9 έκλεισε το δεκάλεπτο με 22-20 μπροστά.

Το σκηνικό στο δεύτερο δεκάλεπτο δεν άλλαξε ιδιαίτερα με τον Ολυμπιακό να μην καταφρρνει να παίρνει μεγάλο προβάδισμα, αλλά τελικά με +2 μπήκε στα αποδυτήρια (45-43) και τους Σλούκα – Βεζένκοφ με 9 πόντους έκαστως.

Στην τρίτη περίοδο ο Ολυμπιακός πάτησε το απαιτούμενο γκάζι, έφτασε τη διαφορά μέχρι και τους +11 αλλά προς το τέλος της περιόδου λεχασε τη συγκεντρωσή του με αποτέλεσμα να μειωθεί η διαφορά στους 6 και να κλείσει με σκορ τρίτης περιόδου, 63-69.

Στο τέταρτο όμως και τελευταίο δεκάλεπτο ο Ολυμπιακός συνέχισε να πληγώνεται από το τρίποντο, με τον Λαρεντζάκη να προσπαθεί να κρατήσει τον Ολυμπιακό κοντά στο σκορ, όμως ο Baldwin συνέχισε να πληγώνει την πρώην ομάδα του και μαζί με τον Μάρτιν, η διαφορά πλέον ήταν στο +6 για τους Ισραηλινούς που με εκπληκτικές άμυνες κυρίως πάνω στους Βεζένκοφ και Παπανικολάου, καθόρισαν το τελικό αποτέλεσμα που βρήκε τη Μακάμπι νικήτρια με 90-84.

Ολυμπιακός, (Μπαρτζώκας): Λαρεντζάκης 21 (5), Βεζένκοφ 17 (1), Παπανικολάου 13 (3), Σλούκας 11 (2), Πίτερς 5 (1), Κάνααν 4, ΜακΚίσικ 2, Μπλακ 2, Φαλ 2, Γουόκαπ 2 και Μπολομπόι 1.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!