ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του Λεβαδειακός – Ολυμπιακός

Με ένα μόνο πράγμα στο μυαλό του, θα βρεθεί σήμερα ο Ολυμπιακός με αντίπαλο την ομάδα του Λεβαδειακού στη Λιβαδειά. Τη νίκη!

Ο Ολυμπιακός μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό όπου ο διαιτητής αποφάσισε να το λήξει ισόπαλο, θέλει σήμερα την επιστροφή στις νίκες ώστε να πάει στο ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου με αντίπαλο την ΑΕΚ, με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία.

Ο Μίτσελ έχει μαζί του στην αποστολή τους: Αγκιμπού Καμαρά, Ανδρούτσος, Αβιλα, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Μπόουλερ, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπομ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Καλογερόπουλος, Κρίστινσον, Λάιντνερ, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόη, Παπαδούδης, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος και Βρουσάι.

Η αναμέτρηση λοιπόν με τον Λεβαδειακό θα ξεκινήσει στις 20:00 και θα μπορέσετε να την παρακολουθήσετε από τη δορυφορική πλατφόρμα της Nova και συγκεκριμένα το Novasports Prime.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!