ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ολυμπιακός ήταν φαβορί στο ντέρμπι ακόμα και στο -10

Πέρασαν περίπου δύο 24ωρα και κανένας δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πως του έκλεψαν του Ολυμπιακού, το τρίποντο.

Οι ερυθρόλευκοι ήταν καλύτεροι και στα 90 λεπτά και όσοι παρακολουθούν την ομάδα εδώ και καιρό γνώριζαν πως ο Ολυμπιακός ήταν φαβορί στο ντέρμπι πριν την έναρξη του.

Συγκεκριμένα γιατί ο Μίτσελ είχε βρει την ενδεκάδα των επιτυχιών. Ο Πασχαλάκης κράτησε με την Κάραμπαγκ αλλά και στα ελληνικά παιχνίδια το μηδέν, αλλά και στο απαιτητικο ματς με την Φράιμπουργκ κατέβασε τα ρολά.

Το κεντρικό δίδυμο, Παπασταθόπουλος – Ντόη, έδωσε πολλές φορές εξετάσεις και πέτυχε, κάτι που έγινε και στη Λεωφόρο. Ο Ρέαμπτσιουκ και ο Άβιλα έχουν δώσει τις εξετάσεις τους και έμοιαζαν ικανοί να τιμήσουν τον ρόλο τους, ενώ και το κέντρο των επιτυχιών , Χουάνγκ – Μπιέλ και Χάμες μετά τα… όργια με τον Παναιτωλικό τα συνέχισαν και στη Λεωφόρο, με τους 2 πρώτους να αποδίδουν εξαιρετικά και στην Ευρώπη.

Ο Εμβιλά σίγουρα έχει δώσει τα διαποστευτήρια του εδώ και χρόνια οπότε ο Μίτσελ ήθελε δεν ήθελε θα βασιζόταν πάνω του και ήξερε πως θα τον βγάλει ασπροπρόσωπο, ενώ στην επίθεση οι Μπακαμπού και Ελ Αραμπί αποτελούν ό,τι πιο αξιόπιστο υπάρχει επιθετικά στην Ελλάδα.

Με αυτούς τους παίκτες, όλοι ήξεραν ότι όταν δέσουν δεν μπορεί κανείς να τους κοντράρει, και όταν ο Μαρσέλο βρει ρυθμό, ποιος θα συγκριθεί μαζί με τον Ολυμπιακό. Ο Μίτσελ λοιπόν έχει καταλήξει στους πάικτες που θα πορευτεί και ο κορμός στη Λεωφόρο, που ήταν ο ίδιος με τα επιτυχημένα ματς των τελευταίων αγώνων σε Ελλάδα και Ευρώπη, έφερε τον Ολυμπιακό ξανά δυνατό, δίχως πλέον πειραματισμούς και… ευκαιρίες σε παίκτες που δεν τις εκμεταλεύτηκαν

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!