ΜΠΑΣΚΕΤ

Πάτησε γκάζι στο τέταρτο δεκάλεπτο και… 7-3

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας καθώς επικράτησε της Άλμπα με σκορ 86-76 και έφτασε στο 7-3 παραμέμοντας δεύτερος στην Euroleague.

Οι ερυθρόλευκοι μπήκαν μουδιασμένα στο πρώτο δεκάλεπτο όμως ο Σάσα Βεζένκοφ ήταν αυτός που τους κράτησε κοντά στο σκορ καθώς τα 10 πρώτα λεπτά έκλεισαν με το σκορ στο 18-21.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Σλούκας ήταν αυτός που πήρε τη σκυτάλι και με 6 ασίστ αλλαξε τη ροή του αγώνα και έβαλε ξανά τον Ολυμπιακό σε θέση οδηγού, ενώ εξαιρετικός και ο Μπόλομποϊ που έφτασε τους 9 πόντους, ενώ ο Σάσα Βεζένκοφ το… χαβά του φτάνοντας τους 14 και είσοδος στα αποδυτήρια με +1 και 39-38.

Ο Ολυμπιακός στο τρίτο δεκάλεπτο κράτησε την Alba χωρίς πόντο για 05:10 αλλά οι Γερμανοί με συνεχόμενα τρίποντα μπήκαν ξανά στο παιχνίδι και μείωσαν ξανά το -7 που βρέθηκαν αρκετές φορές και μπήκαν στο τελευταίο δεκάλεπτο στο -2 (61-59).

Στην τέταρτη λοιπόν περίοδο ο Ολυμπιακός δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτισης και με τους Παπανικολάου – Σλούκα – Βεζένκοφ να ηγούνται, “σχόλασαν” την Alba με τελικό σκορ 86-76.

Ολυμπιακός, (Μπαρτζώκας): Βεζένκοφ 24 (2), Παπανικολάου 19 (3), Μπολομπόι 12 (1), Σλούκας 12, ΜακΚίσικ 7, Γουόκαπ 4, Λαρεντζάκης 3 (1), Κάνααν 3 (1) και Φαλ 2.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!