ΜΠΑΣΚΕΤ

Συνέχισε αήττητος τα εκτός έδρας… πάρτυ

Το 6-2 πέτυχε σήμερα στη Γερμανία ο Ολυμπιακός καθώς επικράτησεε 71-82 της Μπάγερν Μονάχου.

Ο Ολυμπιακός ξεκίμησε υπέροχα το ματς και έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο με 11-27 μπροστά στο σκορ και πρωταγωνιστές τους Βεζένκοφ και Κάαναν που είχαν 9 και 7 πόντους αντίστοιχα ενώ από κοντά ήταν και ο Φάλ με 6. Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Ολυμπιακός συνέχισε σε καλό ρυθμό όμως το κακό δίλεπτο λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, ψαλίδησε τη διαφορά στο -6 αι έκλεισε το δεύτερο δεκάλεπτο με 34-40.

Στο τρίτο λοιπόν δεκάλεπτο οι ερυθρόλευκοι επέστρεψαν δυναμικά και πάλι αύξησαν τη διαφορά κλείνοντας το σκορ με +13 και συγκεκριμένα 54-67. Έτσι αυτό που έπρεπε να κάνει στο τελευταίο δεκάλεπτο το έκανε. Έμεινε συγκεντρωμένος ακόμα και όταν η Μπάγερν πλησίασε και τελικά η νίκη ήρθε με το τελικό σκορ στο 71-82 και MVP , ποιον άλλον; Τον Σάσα Βεζένκοφ!

Βεζένκοφ 20 (2), Κάνααν 7 (1), Φαλ 16, Γουόλκαπ 9 (1), Μπλακ 2, Σλούκας 14 (2), Πίτερς 2, Μακκίσικ 2, Μπολομπόι 2, Παπανικολάου 5 (1), Λαρεντζάκης 3

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!