ΜΠΑΣΚΕΤ

Ατέλειωτο πάρτυ μέσα στο ΟΑΚΑ και… καλή χρονιά!

Ντέρμπι αιωνίων είχαμε σήμερα στη Euroleague με τον Ολυμπιακό να πηγαίνει στο ΟΑΚΑ για να παίξει εναντίον του Παναθηναϊκού για τη 16η αγωνιστική, που μόνο ντέρμπι δεν ήταν καθώς ο Ολυμπιακός έκανε πάρτυ στο ΟΑΚΑ.

Στην πρώτη περίοδο Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός πήγαιναν χέρι χέρι με το προβάδισμα να αλλάζει διαρκώς χέρια όμως ο Ολυμπιακός είχε έναν εξαιρετικό Φαλ ο οποίος βοήθησε στο να κλείσει το δεκάλεπτο με το υπερ του 20-26.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι ερυθρόλευκοι πατησαν το γκάζι και εκτόξευσαν τη διαφορά την έφτασαν έως τους 23 και τελικά έκλεισαν το ημίχρονο μπροστά στο σκορ με +16, (37-53) αφού ο Μπολομπόι που πέρασε στη θέση του Φαλ τον αντικατέστησε επάξια!

Το πόδι δεν έφυγε από το γκάζι ούτε στην τρίτη περίοδο, οι ερυθρόλευκοι έκαναν πάρτυ, ήταν άκρως σοβαροί και μπήκαν στην τελευταία περίοδο μπροστά στο σκορ με 23 πόντους, 50-73.

Στην τελευταία περιοδο ο Ολυμπιακός έφτασε τη διαφορά στους +31 και εκεί το πάρτυ έλαβε τέλος…Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα χαλάρωσαν και ο Παναθηναϊκός απλά ψαλίδησε τη διαφορά αλλά χρόνος δεν υπήρχε και το πάρτυ τελείωσε με τελικό σκορ, Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 71-95.

Ολυμπιακός, (Μπαρτζώκας): Φαλ ​19, Κάνααν 17 (4)​, Παπανικολάου 13 (1), Γουόκαπ 12 (2), Σλούκας 11 (1), Μπολομπόι 11, ΜακΚίσικ 7 και Λαρεντζάκης 5 (1)​​​​.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!