ΜΠΑΣΚΕΤ

Δεύτερη σερί ήττα με λάθη και… περίεργες αποφάσεις

Μετά την ήττα σοκ από τη Βιλερμπάν στη Γαλλία, ο Ολυμπιακός δεν κατόρθωσε να πάρει ούτε τώρα το ροζ φύλλο αγώνα καθώς ηττήθηκε αυτή τη φορά από τον Ερυθρό Αστέρα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ήταν ένα ματς για γερά νεύρα που η διαιτησία στην τέταρτη περίοδο ήταν τουλάχιστον… τραγική και ο Γιώργος Μλαρτζώκας μετά το τέλος του αγώνα μίλησε για περίεργες αποφάσεις, μιλώντας προφανώς για τα διαιτητικά λάθη, τα οποία δεν έχουν το δικαίωμα να κρίνουν οι προπονητές δημόσια…

Στο πρώτο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο πόντο ολοκληρώνοντας το με τον Ολυμπιακό μπροστά στο σκορ με μόλις έναν πόντο, 22-21. Στη δεύτερη περίοδο οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν να χτίσουν διαφορά και την έφτασαν στο +11, αλλά στα τελευταία λεπτά της περιόδου δεν ήταν συγκεντρωμένοι και ο Ερυθρός ψαλίδησε το προβάδισμα των Πειραιωτών και μείωσε στους 4 κλείνοντας το ημίχρονο με 45-41.

Η τρίτη περίοδος ήταν η πιο καταστροφική καθώς ο Ερυθρός Αστέρας πήρε προβάδισμα και μπήκε στο τελευταίο δεκάλεπτο μπροστά στο σκορ με 62-65. Η εικόνα άργησε να αλλάξει στην τελευταία περίοδο καθώς οι Σέρβοι έφτασαν αυτοί τώρα τη διαφορά στο +11 και ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να γυρίσει την κατάσταση και με αντίπαλο και τη διαιτησία που έκλεισε τα μάτια ουκ ολίγες φορές, με αποκορύφωμα το τρίποντο του Λαρεντζακη που δεν δκθηκε ποτέ φάουλ, αλλά και ένα φάουλ σε ριμπάουντ που θα τον έστελνε στις βολές και πιθανότατα στην ισοφάριση, ηττήθηκε με 86-90.

Ολυμπιακός, (Μπαρτζώκας): Σλούκας 14 (3), Μπλακ 14, Βεζένκοβ ​13 (1)​​, Παπανικολάου 9 (3), Μπολομπόι ​9 (1),​ Λαρεντζάκης 8 (2), ΜακΚίσικ 7, Κάνααν 5 (1), Φαλ 5 και Πίτερς 2

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!