ΜΠΑΣΚΕΤ

Δεν άντεξε στο 4ο δεκάλεπτο και στα τρίποντα της Εφές

O Ολυμπιακός δεν κατάφερε να κερδίσει την Εφές καθώς ηττήθηκε με 82-71 μπεσα στην Τουρκία.

Οι ερυθρόλευκοι ήταν μπροστά στα τρία πρώτα δεκάλεπτα όμως στο 4ο πληγώθηκαν κυρίως από τα τρίποντα που είναι το δυνατό τους σημείο.

​Ο​ι ερυθρόλευκοι λοιπόν στο πρώτο δεκάλεπτο ξεκίνησαν με το εντυπωσιακό 0-10 αλλπα η είσοδος του Κλάιμπερν βοήθησε τους Τούρκους που μείωσαν τη διαφορά και έκλεισαν την πρώτη περίοδο με σκορ 13-18.

Στη δεύτερη περιοδο ο Ολυμπιακός έπαιξε φοβερή άμυνα και περιόρισε τους Τούρκους με αποτέλεσμα να πάει στα αποδυτήρια με το υπέρ του 33-41.

Το σκηνικό όμως άρχισε να αλλάζει στην τρίτη περίοδο όπου ο Ολυμπιακός μπορεί να πήρε ξανά διαφορά (7π.) όμως με μια επίθεση διαρκείας οι Τούρκοι έκλεισαν τη ψαλίδα και μπήκαν στο τέταρτο δεκάλεπτο πίσω στο σκορ αλλά μόνο για ένα πόντο (52-53). Έτσι στην τελευταία περίοδο η Εφές με όπλο της το τρίποντο (πέτυχε συνολικά 45 πόντους από τα 6.75 με 15/30 τρίποντα) δεν άφησε περιθώριο στον Ολυμπιακό να διεκδικήσει κάτι παραπάνω, ενώ παρά το ότι το ματς είχε κριθεί πίεσε για να πάρει και τη διαφορά, κάτι που κατάφερε καθώς το τελικό 82-71 αυτό μαρτυρά.

​Πλέον ο Ολυμπιακός στρέφει την προσοχή του στο ματς με τον Παναθηναϊκό για την Basket League τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου.
Ολυμπιακός, (Μπαρτζώκας): Βεζένκοφ ​18 (3),​ Λαρεντζάκης 13 (3), Σλούκας 12 (2), Φαλ ​12​, Γουόκαπ 5 (1), ΜακΚίσικ 5, Μπολομπόι 3 και Πίτερς 3​.​

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!